Mindig elkapod a gyermekedtől a hányós-hasmenős vírust?
Figyelt kérdés
Létezik olyan, hogy csak a gyerek beteg, de a család többi tagja kimarad a "buliból"?
Milyen sűrűn van nálatok ilyen nyavaja?
2011. máj. 18. 15:10
1/2 anonim válasza:
20 hónap alatt nálunk egyszer volt, elkaptam kisfiamtól, hiába fertőtlenítettem a kilincseket, meg itthon sok mindent, viseltem maszkot, állandóan kezet is mostam, mégsem sikerült megúsznom. Páromnak viszont semmi baja nem volt.
És nemrég, pár hete meg az volt, hogy én voltam rosszul, hánytam, ment a hasam is, de kisfiamnak nem lett baja, így lehet, hogy csak gyomorrontásom volt, nem is vírusom, a fene tudja. Akkor is maszkoztam, gyakori kézmosás, kézfertőtlenítés, nem puszilgattam, stb. Ha vírusom is volt, sikerült kisfiamat megóvni tőle.
2/2 anonim válasza:
én egyszer kaptam el, 8 hónapos terhesen! Durva volt! engem ütött ki legjobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!