Milyen a 4 éves kisfiad? Hiszti, akaratosság, cirkuszolás? Ez korral jár?
Ahogy 5.irta
Határokat feszeget, szüksége van arra hogy neki is legyenek döntései, pár ruhábol hagyom is választani.
Nekem ugy tűnik nagyon figyelembe kell őt ill az érdekeit venni, ha azt mondom megyünk pl orvoshoz vagy bevasarolni, vagy barátnőkkel találkozunk es utána megyünk pl játékboltba, akkor két napon át is kenyérre lehet kenni még a játékboltban is egy angyal akkor is ha nem találtam olyat amit megvennék és üres kézzel jövünk ki.
Utközben is még beülhet egy pénzbedobos autoba, a buszozást ha felvetem is örömmel követ mint egy kiskacsa.
Mindent összevetve:amikor ráérek vele foglalkozni, megállok vele minden bokornál es kavicsnál, olyanokkal motiválom haladni ami neki tetszik, egy angyal gyerekem van.viszont pl munka ovi után fáradtan, nyűgösen vele vásárolni, de uton közlekedni is, az kész horror.
Itthon ha nem bir magával, akkor kitalálok neki játékot.
Most kapott tobbféle szettes gyurmát (van benne sodrofa, jatékkés, stb)azzal is lehizhato a tornádo stilusrol, vagy az uj nyulos gyurmával is elvan, vagy a gimnasztikaki labdával adok neki feladatokat, vagy azt mondom beteg a maki gyogyitsa meg szoval irányitva minden helyére kerül. Ha van energiám akkor én is beállok pl bujocskát játszani vagy eldugos játékot. Az esetleges hisztik alatt is meg tudom nevettetni játékkal, és motiválhato
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!