Az istennek se akarja megtanulni hogy mellettem jöjjön de miért?
Sziasztok!
Teljesen elvagyok már keseredve fogalmam sincs hogy mit tegyek 18 hónapos a kislányom és az utcán ha sétálunk sosem akar szót fogadni....ezt úgy kell ésteni hogy a ház előtti közértig se jutunk el csak 1 óra múlva mert minden fűszálnál megáll...szólók neki hogy erre megyünk meg most nem érünk rá de rittig az ellenkező irányba megy..11 hónaposan indult el és azóta babakocsi nélkül megyünk sétálni és tényleg próbálok türelnes maradni de baromira nehéz...nyáron születik a testvére és addigra jó lenne ezt megtanulni hogy ne szaladjon össze vissza..ha elkapom a kezét hogy csak azért is megyünk kitekeri magát és ordít engem meg bámulnak az emberek és megis szólnak hogy mit erőszakoskodok vele...borzasztóan elegem van ebből..a védőnő se tud tanácsot adni légyszi segitsetek akinek sikerült hasonló problémát megoldani a picivel
Ha megall hagyd ott, majd utanad megy.
Persze ne valami veszelyes helyen, ahol kiszaladhat az utra vagy sok ember van. De mondjuk itt "videken" rengeteg utca van, ahol jo ha egy nap elmegy valaki :D
Ezen csak az idő és a türelem segít!
Nekünk olyan két éves kora körül rendeződött, de akkor meg kezdődött az hogy elszáguldott a kismotorral :D
Szóval kitartás!
Amikor siettek vagy fontos dolog van, időre kell menni stb. tedd babakocsiba.
Amikor ráértek játszóra mentek vagy csak levegőzni nyugodtan hagyd szöszölni.
Ahogy előttem már írták ez ilyen, türelem. nekem van, h a2 évesem is bedobja a durcit és ha időre megyünk felkapom és viszem, persze ordít, néznek is emiatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!