Mit lehet csinalni egy kezelhetetlen 2 es fel evessel?
Figyelt kérdés
Gyerekpszichologus? Nyugtato altato vagy mi?
Kezdjuk feladni az apjaval, nem birjuk. Vagy mi vagy a gyerek tonkremegy ebben.
Kivel beszeljek errol? Vedono vagy orvos?
2018. márc. 18. 16:59
41/42 anonim válasza:
31-es vagyok. Nálunk viszont van napirend, bölcsisek is voltak, hétvégén napi kétszer minimum két óra levegőzés vagy program, hétközben hazafelé játszótér, mindenhová gyalog megyünk (velük oda-vissza fél óra a bölcsi, óvóda, iskola) mindig 6-kor kelünk, este 8-tól mese, max. 9-kor lámpaoltás - ja és két és fél évesen még 3-4x kelt éjszaka... és bizony mégis hiába altattam ezerszer akár egy óráig is délutánonként. Na meg a másik, szándékaim szerint ugyanígy nevelt, de születésétől fogva nagyobb alvásigényű gyerekemmel nem voltak ilyen problémáim. Komolyan kíváncsi vagyok, aki lepontozott azért, mert (pár hónap alatt) beletörődtem, hogy a kisebbikem ilyen típus, az mit tudott volna még bevetni az ágyhoz kötözésen kívül.
42/42 anonim válasza:
Ha 10-kor keltek, akkor nyílván nem fog elaludni délben, ezt nem is értem hogy gondoltad???
Ki sem mentek a levegőre minden nap??
Milyen szétfagyásról beszélsz, talán 2-3 hét igazán hideg volt ezen a télen, de akkor is egy órát azért kint lehetett lenni.
Az meg külön baj, ha a játszótér neked csak a padon ülésből áll? Ki tanítja meg azt a gyereket labdázni, mászókázni, biciklizni stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!