Mit lehet csinalni egy kezelhetetlen 2 es fel evessel?
Gyerekpszichologus? Nyugtato altato vagy mi?
Kezdjuk feladni az apjaval, nem birjuk. Vagy mi vagy a gyerek tonkremegy ebben.
Kivel beszeljek errol? Vedono vagy orvos?
Mi lenne, ha megkérdeznéd anyukádat, ha nála alszik a gyerek, nálad nem?
Tippem szerint ugyanúgy a játszma része. Ebben is dacol veled.
Szerintem meg lehet "erőltetni", már ha erőltetésnek számít, hogy a láthatóan hulla, de hisztis, "nem akarok aludni"-t visító gyereket ágyba parancsolom és nem engedem felkelni az ágyból. Simogatom, dúdolok, duruzsolok neki. Elvétve fordul elő, hogy a sivítozást nem horkolás váltja fel max. félórán belül.
Míg ha ráhagyom, akkor estig rohangál annak ellenére, hogy a saját lábában is elesik a fáradtságtól és közben olyan hisztit nyom, hogy szálanként tépném a hajam.
Igazatok van.
Keson kelunk.
Korabban fogom kelteni, amugy a 2-3 oras szaladgalast nem tudom elkepzelni. Leviszem jatszora es amig o 2 orat rohangal es szetfagyok a padon? 😂
Mert lersze szoktunk setalni na nem minden nap, el van tolodva a napunk sajnos. Keson kelunk 10 korul.
Sztem is a jatszma resze hogy velem nem alszik..
De ezzel mit akar elerni. Miert az anyjaval dacol vagy ez is a lelki fejlodese resze?
Hát ha te 2,5 éves mellett képes vagy leülni a padra... magadra vess. :)
Oviba nem fog menni 3 évesen, hogy ilyen lehetetlen a napirendetek?
Abszolut igazatok van. Csak sodrodunk az arral.
Korabban fogunk kelni, eljarok vele setalni es este idoben leteszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!