Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehet csinalni egy kezelhe...

Mit lehet csinalni egy kezelhetetlen 2 es fel evessel?

Figyelt kérdés

Gyerekpszichologus? Nyugtato altato vagy mi?

Kezdjuk feladni az apjaval, nem birjuk. Vagy mi vagy a gyerek tonkremegy ebben.

Kivel beszeljek errol? Vedono vagy orvos?

2018. márc. 18. 16:59
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
61%
Az én nagyobb gyerekem 2-3 órákat is aludt még 2 évesen, a kicsi már csak heti 2-3x másfél órát. Én nem erőltettem végül, ha fáradt volt aludt, ha nem volt fáradt, hiába volt mese, mellé bújás, csend, nyugalom, ahogy este, a végén mindig csak magamat altattam el :)) Az biztos, hogy több esélye van az alvásnak, ha előtte minimum 2-3 órát mozoghatott odakint, meg sokszor nem ebéd után akar aludni, hanem du. 3-4 órától 5-fél6-ig, aztán még le kell menni vele egy kört futtatni :)
2018. márc. 20. 19:04
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, ha megkérdeznéd anyukádat, ha nála alszik a gyerek, nálad nem?

Tippem szerint ugyanúgy a játszma része. Ebben is dacol veled.

2018. márc. 20. 19:19
 33/42 anonim ***** válasza:
29%
Az enyém sem aludt 2,5 évesen itthon napközben, de a bölcsiben és azóta az oviban alszik. Itthon nem akar aludni és bár következetes anyuka vagyok, de az alvás az egyetlen dolog, amit nem lehet erőltetni. Cserébe viszont már este nyolckor alszik :) Szóval a véleményem, hogy ne görcsölj ezen az alváson, este legalább hamarabb elalszik.
2018. márc. 20. 20:05
 34/42 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem meg lehet "erőltetni", már ha erőltetésnek számít, hogy a láthatóan hulla, de hisztis, "nem akarok aludni"-t visító gyereket ágyba parancsolom és nem engedem felkelni az ágyból. Simogatom, dúdolok, duruzsolok neki. Elvétve fordul elő, hogy a sivítozást nem horkolás váltja fel max. félórán belül.

Míg ha ráhagyom, akkor estig rohangál annak ellenére, hogy a saját lábában is elesik a fáradtságtól és közben olyan hisztit nyom, hogy szálanként tépném a hajam.

2018. márc. 20. 20:48
 35/42 anonim ***** válasza:
75%
Osztom az utolsó hozzászóló véleményét.
2018. márc. 20. 22:10
 36/42 A kérdező kommentje:

Igazatok van.

Keson kelunk.

Korabban fogom kelteni, amugy a 2-3 oras szaladgalast nem tudom elkepzelni. Leviszem jatszora es amig o 2 orat rohangal es szetfagyok a padon? 😂

Mert lersze szoktunk setalni na nem minden nap, el van tolodva a napunk sajnos. Keson kelunk 10 korul.

Sztem is a jatszma resze hogy velem nem alszik..

De ezzel mit akar elerni. Miert az anyjaval dacol vagy ez is a lelki fejlodese resze?

2018. márc. 21. 10:51
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Rohangálj vele (fogócska, bújócska, szerepjáték), lesz nagy boldogság és nem fagysz szét a padon :)
2018. márc. 21. 11:03
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha te 2,5 éves mellett képes vagy leülni a padra... magadra vess. :)

Oviba nem fog menni 3 évesen, hogy ilyen lehetetlen a napirendetek?

2018. márc. 21. 11:06
 39/42 A kérdező kommentje:

Abszolut igazatok van. Csak sodrodunk az arral.

Korabban fogunk kelni, eljarok vele setalni es este idoben leteszem.

2018. márc. 21. 11:41
 40/42 anonim ***** válasza:
55%
Sejtettem, hogy a te hibad az egesz viselkedese. Kenyelmes vagy. Idoben kelni, seta delelott, delutan. Alvas delutan is.
2018. márc. 21. 13:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!