Mit lehet csinalni egy kezelhetetlen 2 es fel evessel?
Gyerekpszichologus? Nyugtato altato vagy mi?
Kezdjuk feladni az apjaval, nem birjuk. Vagy mi vagy a gyerek tonkremegy ebben.
Kivel beszeljek errol? Vedono vagy orvos?
Nyugtató? Altató? Ez csak rossz vicc, ugye???
Vigyétek friss levegőre naponta többször is.
Mesélj neki.
Játssz vele.
24, igen, így viselkedik egy egészséges dackorszakos, akihez a szülei még nem találták meg hozzá a "kulcsot".
Rengeteg türelem, szeretet, következetesség, ami átsegít ezen az időszakon.
Koszi a valaszokat!
Kaptam nehany erdekes megvilagitast. Azota elolvastam Vekerdyt is. Valoban a nyugalom es a szeretet a legjobb modszer.
En eddig belementem a lanyom lelki jatszmaiba, allandoan viaskodtunk lelkileg. En felultem az o hullamvasutara, es hagytam magam belevonnia jatszakba.
Iszonyu faraszto az lelkileg. Amugy en is oan amyuka vagyok aki meghallja a hisztit az ellenkezest az allando nyuglodest es azonnal felmegy nalam a pumpa.
Pedig szedek magne b6ot, edzeni is jarok es anyu is elviszi surun.
De a labnyom pl olyan h nyomja a hisztit mert pl nappal nem akar aludni. En eroltetem o nem akar. Vegul addig szekal es hisztizik amig fel nem adom es ki nem borulok.
Mit tegyek? Hagyjam ra ?
Ha nem akar aludni?
Neked kell tudni, hogy mit tartasz fontosnak.
Az én lányom sokkal nehezebb eset, ha kihagyja az alvást, ezért nem engedek, hiába próbálkozik. 1-1,5 óra kell neki.
En hiaba nem engedem meg neki, h ne alusjon. Ha o akkor sem akar...
Mit tegyek? Nem fog elaludni attol mert en nem engedwm az ebrenletet.
Bar ilyen behatassal lennek emberekre, hogy en eldontok valamit es a masik ember fejvesztve teljesiti.
A lanyom nem ilyen. Nem akar aludni es pont. Ha beledoglik, ha felfordul akkpr sem alszik. Nalam.
Anyunal igen. Szoval en nem rudom mit rontok el de baromi remea anya lehetek 😑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!