Én nem tudom. Utálom, amikor nem viselkedik normálisan és megjátszani sem tudom magam, hogy ilyenkor szeretem. Lehet puffogtatni, hogy "kell", de van, ami lehetetlen. Szerintem abnormalis dolog ölelgetni valakit, aki amúgy jelenetet rendez és közben nagyívben tojik a családja többi tagjára.
2018. márc. 18. 21:38
13/42 anonim válasza:
#12 annyira fáj amit írtál..nálunk is vannak hisztik de ha higgadtan tudom kezelni és nem borulok ki én is vele együtt akkor sokkal gyorsabban túl vagyunk rajta mert átveszi a nyugodtságom egy idő után és lehiggad. Ilyenkor is érzem hogy szüksége van rám. És úgy imádom érezni ezt az összehangolódást. Lecsillapodnak a kedélyek..
2018. márc. 18. 21:46
14/42 anonim válasza:
Talan nevelni kene, nem nyugtatozni.
2018. márc. 18. 21:46
15/42 anonim válasza:
Képzeld el, hogy egy idegen országban vagy, senki nem érti, hogy mit beszélsz, nyilván ettől feszült vagy. És az az ember, akinek segítenie kéne, hogy beilleszkedj az új otthonodba, ahelyett, hogy megnyugtatna inkább üvöltözik veled vagy bezár egy szobába. De gondolom, ha te ideges vagy, a párod lever egy pofont, hogy ne hisztizz. Mert ha megölelne, azt hinnéd, hogy nem őszinte, csak megjátsza magát.
Én bizony megöleltem a gyerekem és mindenki dicséri, hogy milyen kiegyensúlyozott, nyugodt gyerek.Érzi, hogy szeretjük :)
2018. márc. 18. 21:57
16/42 anonim válasza:
Én nem tudok higgadt maradni. Nyugodt végképp nem. Első nyikkanás után megy fel bennem a pumpa. Gratulálok azoknak akik teszik, amit "kell", és mások dicsérik érte. Nekem nem megy.
2018. márc. 18. 22:02
17/42 anonim válasza:
Te szedj magnéziumot, az izomgörcsökre is jó, és a stresszre is.
Nincs olyan rossz idő, amikor nem lehet a gyereket kivinni lefárasztani, csak megfelelő öltözet kell hozzá.
Figyelj hogy minél kevesebb édességet egyen ami még felpörgeti.
Legyen napirendetek, a tevékenységekben, az alvásban, és az étkezésben is.
a többihez pedig kitartás, tényleg jobb lesz idővel, ha most következetes tudsz maradni!
2018. márc. 18. 22:02
18/42 anonim válasza:
Dehogynem tudsz! Hidd el, hamarabb vége van a dackorszaknak, mint gondolnád! Pont azok a gyerekek maradnak "hisztisek"később is, akik felé nem tudott a szülő türelemmel fordulni. Én is vért izzadtam sokszor, de most már semmi gondom a fiammal, pedig nagyon durva volt ő is. Most meg az óvónéni gratulál, hogy milyen szuper gyerekem van. Pedig ő is csak egy átlagos gyerek. Aki biztonságban érzi magát.
2018. márc. 18. 22:19
19/42 anonim válasza:
Az enyém is rúg, mar, harap, a földre vágja magát ha nem az van amit szeretne, nem sír, de üvölt/vonyít/visít. Mai példák: ebédelni citromlevet szeretett volna, joghurthoz ketchupot, szájvízzel aludni és képes fél órán/órán át ezt a fura idegesítő üvöltést művelni. Én általában reggeltől estig egyedül vagyok vele, ma már majdnem elsírtam magam.
2018. márc. 18. 22:27
20/42 anonim válasza:
19es vagyok
És én odamegyek megölelem, közben mondom mi a baj életem, Anya nagyon szeret, te vagy a mindene, na és mi történik a nyakamba harap úgy, hogy vérzik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!