Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Többgyermekes anyukák, hogy...

Többgyermekes anyukák, hogy bírjátok a hosszúhétvégét?

Figyelt kérdés
Szerencsére hétköznapokon is sokat vagyok a gyerekeimmel, (itthonról dolgozom online) de ezek a hosszúhétvégék kikészítenek. Szóval nem arról van szó, h alig látom őket, és még ilyenkor sem tudok velük mit kezdeni. Ki hogy éli ezeket meg?

2018. márc. 17. 20:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
76%
15-ös vagyok, otthonról dolgozom, elhiheted, hogy így én is sokat vagyok a gyerekeimmel (hálisten), ettől függetlenül azért nem kapok frászt, ha pár napig egész nap otthon vannak...
2018. márc. 18. 12:53
 22/27 A kérdező kommentje:

Ezektől a "szuperanyáktól" fog el a hányinger. Miattatok bizonytalanodik el az egészséges lelkivilágú és gondolkodású nők többsége.

Én nem otthonról dologzom és csak délután estefelé látom a gyerekeimet. Komoly beosztásban vagyok és nekem is szükségem van a pihenésre és a kikapcsolodára. Nem érzem magam attól rossznak és senkinek sem kell magát attól rossznak éreznie, h nem a gyerekei körül forog az élete, és igen vannak olyan napok amikor igenis inkább mást csinálna, mint a gyerekeivel lenne.

Szóval, el ne hidd ezeknek egy szavát se, csak itt szeretik játszani az agyukat, másban meg büntudatot keltenek.

2018. márc. 18. 14:21
 23/27 anonim ***** válasza:

A legkisebbel vagyok itthon, és nagyon vártuk már a hosszú hétvégét. Most nem terveztünk utazást, de sokféle programot néztünk ki. Sajnos az időjárás nem kedvezett nekünk, illetve tegnap este már betegek is lettünk.

Szerda délután az apósomnal voltunk, csütörtökon sutottunk, mert délután nagy családi ünneplés volt, a kislányom nevnapjat ünnepeltük, kb 15-20 fővel. Ez egész estig tartott.

Péntek állatpark helyett játszóház, majd vásárlás, csavargas, étterem.

Szombat délelőtt kézműves játszóház bábelőadással, délután pihenés. Ma még vegig pihenés (mi, szülők vagyunk betegek) ebéd anyámék, sajnálom, hogy ilyen idő van, mert vasutmodell kiállítás lett volna a program Szolnokon, de felénk annyira csuszosak az utak, hogy nem mertünk elindulni. Ezt tényleg bánom, mert efféle dolog ritkán látható 60 km-es körzetben.

Ja, és mi tényleg szeretjük a több napos együttlétet, mert a férjem ritkán van velünk 96 órát egyhuzamban.

2018. márc. 18. 15:52
 24/27 anonim ***** válasza:

"Én nem otthonról dologzom és csak délután estefelé látom a gyerekeimet."

Előtte meg azt írtad, sokat vagy velük, mert már délben otthon vannak veled. Most akkor hogy is van ez?

Amúgy nem, nem szuperanya vagyok, csak annyi gyerekem van, amennyivel jól érzem magam, így nem vagyok ki tőlük, ha véletlenül hosszú hétvége van, és nem azt várom, hogy mikor lesz már hétfő, és húz el itthonról mindenki.

2018. márc. 18. 16:10
 25/27 anonim ***** válasza:
48%
En inkabb azt vettem eszre, itt az a ciki, ha valaki szeret otthon lenni a gyerekekkel. Ha valaki feltalalja magat veluk egy hosszu hetvegen is.
2018. márc. 18. 16:12
 26/27 anonim ***** válasza:
Akkor nem kellett volna ennyit szülni! Gondolhattad volna, hogy nem lesz egyszerű. Itt van nagy ritkán 1 olyan hétvége amikor együtt lehettek erre tessék ki vagy borulva, mert 2 nappal többet kell velük lenned!
2018. márc. 18. 16:29
 27/27 anonim ***** válasza:
68%
Nekem meg tőled van hányingerem....
2018. márc. 18. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!