3 vagy többgyermekes szülők, válaszolnátok?
Szia!
Nekem 4 gyerekem van.Az első három szinte együtt nőtt fel s rá 7 évvel született a harmadik után a negyedik.
Most 14,11,9,2 évesek.
A két legnagyobb lány a két legkisebb kisfiú.
Ők is folyton marakodnak,még kicsinek nem is éreztem annyira,de mostanába borzalmasan.Főleg,hogy számítógépes világ van s nekünk csak egy gép van,rettenetes cirkuszok szoktak lenni emiatt,hogy épp ki ül oda.
Ha úgyérzed,hogy szeretnél HAJRÁ!!!!!!!
Szia!
Nekem ugyan 3 gyerekem van, de még kicsik. 3 éves a lányom, 16 hósak az ikerfiaim. Néha tudnak már együtt játszani 3an, de inkább egymás mellett játszanak. Jobb esetben. A lányom sokszor cseszegeti a kicsiket, de nemsokára fordul a kocka szerintem. Kicsik nagyon jól elvannak együtt, most is egymás kergetik és ritkán vesznek össze játékon, az is inkább a naggyal van.
Bennem is most van egy olyan érzés, hogy szeretnék még egyet, mert így nem teljes a család, tudom hogy ha lesz, akkor lányom lesz és a neve is már 99%. Nagyon vágyom még egy terhességre és még egy babára, már azt számolgatom hogy mikor lenne a legjobb és gyűjtöm hozzá az erőt.
Sajnálom hogy nem tudtam érdemben segíteni neked, ami a kérdésedet illeti, csak úgy örülök hogy másnak is vannak ilyen érzései, hogy még szeretne gyereket kettő-három után. Én nem nagyon merem senkinek komolyan elmondani az érzéseimet, mert mindenki csak lehurrog(na).
Lányaim 11 és 8 évesek, kisfiam 17 hós. A lányok egész jól megvoltak egy ideig, mostanában szoknak többet veszekedni. Mig kisebbek voltak jobban eljátszottak, de a nagyobbik ugye már nagylányosodik és nem érdekli a játék. Az öcsikét viszont imádják, vele is nagyon jól elvannak. Játszanak vele, és már rájuk is lehet bizni.
Ha nem lennének a piszkos anyagiak biztosan bevállalnék még egyet.
Mindent bele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!