Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Többgyermekes anyukák, hogy...

Többgyermekes anyukák, hogy bírjátok a hosszúhétvégét?

Figyelt kérdés
Szerencsére hétköznapokon is sokat vagyok a gyerekeimmel, (itthonról dolgozom online) de ezek a hosszúhétvégék kikészítenek. Szóval nem arról van szó, h alig látom őket, és még ilyenkor sem tudok velük mit kezdeni. Ki hogy éli ezeket meg?

2018. márc. 17. 20:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
18%

A rendezvény ingyenes volt, a gyerekekre két lufi ára ment el, amit kihagytam, a másnapi korházi ügyelet, mert majdnem megfulladtam véletlen, este barátnők.

Igy már fel leszek pontozva?hm.

2018. márc. 17. 22:04
 12/27 A kérdező kommentje:
Amikor az első válaszoló írta a lovasrendezvényt nekem egyértelmű volt, h valami Nemzeti ünneppel kapcsolatos dolog lehet, márc. 15.-én, így nekem evidens volt, h elírta. De még mindig ő az egyedüli válaszoló, aki a kérdésre válaszolt és értelmeset írt. Bocsi
2018. márc. 17. 22:11
 13/27 anonim ***** válasza:
Jol birom. Elrepulnek a napok. Dolgozom, harom iskolasom van. Orulok, ha van tobb idonk.
2018. márc. 17. 22:26
 14/27 anonim ***** válasza:
58%

Nehéz volt, szinte az egész család beteg, ovis fiam hazahozta a köhögős bacit.

8 éves fiam hörgőhurut, mandulagyalladásssal

Apuka ugyan ez, kezdődő tüdőgyulladással

Én még most esek bele

4 éves fiam meg teljesen gyógyult, ő a nagyinál van

Egész ünnep alatt pihi, teázás és sok tvzés xboxozás.

2018. márc. 17. 23:43
 15/27 anonim ***** válasza:
79%
Bocs, nem leszek népszerű, de azért kemény, hogy jön egy hosszú hétvége és ilyenek mennek, hogy hogy bírjátok, kikészítenek, meg írjátok, hogy féltetek tőle... minek ennyi gyerek, ha pár napot nem tudtok jó érzéssel eltölteni velük?
2018. márc. 18. 07:02
 16/27 anonim ***** válasza:

Mi benéztük,kitaláltam egy csomo programot de betegek lettek,napokig nem aludtunk,most pedig én kezdem. Nehéz volt,5 és 2 évesek

Sokat játszottunk, de sajnos voltunk korházi ügyeleten is,nem volt egyszerü

2018. márc. 18. 08:26
 17/27 A kérdező kommentje:
15.-nek, mint írtam én rengeteget vagyok a gyerekeimmel, ebéd után minden áldott nap már itthon vannak, és egész délután csak velük vagyok, tanulunk, játszunk, együtt eszünk stb. De ezek a végtelen, kevés programos hétvégék, amikor a szakadó eső miatt kimozdulni is nehézkes, és naphosszat a nyüglődés megy, képzeld megviselnek.
2018. márc. 18. 08:36
 18/27 anonim ***** válasza:
61%
1 jó tanács. Ne hozd el őket délben az oviból és akkor nagyon fogsz örülni a 4 napos hétvégének. Mi eljárunk dolgozni oviban vannak a gyerekeim délutánig és -tökre várom a szünnapokat. Csak olyan tud kiírni ilyen kérdést akinek már elege van a gyerekeiből. A 15 össel teljesen egyetértek!
2018. márc. 18. 11:10
 19/27 anonim ***** válasza:
Odaadjuk a mamáéknak és kettesben megyünk pihenni, most 3 napot, tegnap délután jöttünk haza :)
2018. márc. 18. 12:42
 20/27 A kérdező kommentje:
Én teljesen természtesenek érzem, h aki sokat van a gyerekivel az nem tudja ezeket a hosszúhétvégéket annyira értékelni, mint az aki keveset van velük az év nagy részében. És én inkább azt választom, h sokat vagyunk együtt úgy álatlában, ha még ez azzal is jár, hogy bizony-bizony ilyenkor már várja az ember a hétfőt.
2018. márc. 18. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!