"Mostohaanyák", hogy kezelitek ha nem fogad el a párotok gyereke? Lopkod, bántja a gyereked?
2,5 éve vagyunk együtt.
6 hónapos a pici lányunk. A párom előző házasságából van 2 gyerkőce 6 és 3 évesek. A kicsi nagyon aranyos, próbálja őt is ellenem nevelni az anyja, mikor jönnek ez nagyon látszik mogorva velem,"hagyjál, ne nyúlj apához stb". Aztán eltelik pár óra és jön, bújik. Na a nagy nem. Rajta látszik anyuka. Olyanokat mondd amit egy 6 éves gyerek fel sem fog. Csak hallja és mondja. Most elkezdett lopkodni tőlünk. A kicsi cuccait, ékszereimet.
Szóltunk anyukának, aki szerint ez gyereknek jár!? O.o
Tehát ez is baj, hogy az anyja nem is tiltja, sőt biztatja a lopásra.
Volt, hogy a kicsi sírva ment haza mert félt, hogy a nagytesó elmondja, hogy velem aludt és anya mérges lesz.
Nem tudom miért utál ennyire anyuka. Csak azután ismertem meg a páromat mikor ők már külön éltek.
Pontosítok.
Az olyan nők a ludasak manapság, mint amilyen te vagy.
Én egy boldog nő vagyok :)
Nem kell az interneten másokat oltogatnom, hogy legyen egy kis öröm a napomban :)
Ha valakit a történet is érdekel most hétvégén sok filmet,mesét néztünk a lopásról,hazugságról. Sokat beszéltünk róla. Tegnap este azt mondta a gyerek, hogy ő anyának vitte haza az ékszereket, mert anyának nincs ilyen szép és nagyon örült neki, hordja (az anyja azt mondta nem találkozott az ékszerekkel). A játékokat visszaadta az anyja. A játékokra azt mondta a gyerek a kistesójának kell,akit az anyukája szül majd.
Örülök, hogy előreléptetek a történetben, és látod, van eredménye annak is, ha türelemmel, kedvességgel közeledsz. Nem büntetéssel.
A sok hozzászólóhoz meg nincs mit hozzáfűzni. Tanácsot kértél, és nem igazán kaptál. Az életeden csámcsognak, rólad véleményt nyilvánítanak ismeretlenül, de az, hogy segítsenek, és a kérdésre válaszoljanak, az nem megy nekik. Szerintem ez az ő szegénységük.
Ne is törődj velük, sok boldogságot kívánok, és sok kitartást a gyerekekhez.
Érdekes, hogy amikor anyuka új párjával van baja a gyereknek, akkor senki nem mondja az új pasinak, hogy "hát minek kezdtél egy kisgyerekes anyukával"?!"
Mindenkinek tök természetes, hogy a nőnek lehet új párja, ha utálja a gyerek, ha nem, az új élettársat senki nem fikázza és hibáztatja, ha a gyereknek baja van vele.
Bezzeg, ha apuka is szeretne normális életet és nem mindig fizetni az ölelésért és bujkálni, csak mert a gyereknek nem tetszik, akkor persze mindenki köpködi az új nőt, hogy hát mekkora szemét és szétszedte a családot, meg mit várt. (Még akkor is, amikor már 10 éve elváltak, amikor az új anyuci képbe került.)
Szóval egy anyukának lehet új párja, normális élete, aki szereti és aki hazavárja, de ez apukának nem jár, hiszen férfi, ne legyenek olyan igényei, hogy ne egy üres lakásba menjen haza, csak mert a gyereknek nem tetszik, akkor már ő is szemét és az új nő is.
Gratulálok a gondolatmenethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!