Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » "Mostohaanyák", hogy kezelitek...

"Mostohaanyák", hogy kezelitek ha nem fogad el a párotok gyereke? Lopkod, bántja a gyereked?

Figyelt kérdés

2,5 éve vagyunk együtt.

6 hónapos a pici lányunk. A párom előző házasságából van 2 gyerkőce 6 és 3 évesek. A kicsi nagyon aranyos, próbálja őt is ellenem nevelni az anyja, mikor jönnek ez nagyon látszik mogorva velem,"hagyjál, ne nyúlj apához stb". Aztán eltelik pár óra és jön, bújik. Na a nagy nem. Rajta látszik anyuka. Olyanokat mondd amit egy 6 éves gyerek fel sem fog. Csak hallja és mondja. Most elkezdett lopkodni tőlünk. A kicsi cuccait, ékszereimet.

Szóltunk anyukának, aki szerint ez gyereknek jár!? O.o

Tehát ez is baj, hogy az anyja nem is tiltja, sőt biztatja a lopásra.

Volt, hogy a kicsi sírva ment haza mert félt, hogy a nagytesó elmondja, hogy velem aludt és anya mérges lesz.

Nem tudom miért utál ennyire anyuka. Csak azután ismertem meg a páromat mikor ők már külön éltek.

2018. jan. 11. 18:50
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
17%
Altalaban 3-5 ev alatt az eljegyzesig szoktak eljutni...akinek nem surgos;)
2018. jan. 12. 18:12
 32/69 anonim ***** válasza:
24%

De neki az volt, mert azt hiszi egy gyerekkel megtart egy ilyen férfit.

Nem tudni hány éves a kérdező, de gondolhatta volna normális felnőtt nőként, hogy ha a feleséget elhagyta meg fél éves gyerekét, akkor hiába szül ő is neki, az se garancia semmire :D

2018. jan. 12. 18:18
 33/69 A kérdező kommentje:
Ti betegek vagytok... Itt elméleteket gyártotok a saját szórakoztatásotokra. Egs.
2018. jan. 12. 19:33
 34/69 anonim ***** válasza:
31%
De az se tiszta fialás aki 1 év után terhes lesz a 2 gyerekes nős pasijától. Szerintem.
2018. jan. 12. 19:38
 35/69 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem itt nem fogsz értelmes választ kapni. Mindenki csak frocsog, sajnálom, hogy így elítélnek!

2 gyerekes anyuka

2018. jan. 12. 20:48
 36/69 anonim ***** válasza:
35%
#33-35! Egyetértek!! És az a vicc, hogy ezek után intelligensebbnek, felsőbbrendűbbnek érzik magukat, holott a feltett kérdésre válaszolni sem tudtak... Nem értem miért jó ez egyeseknek. De szerintem ők sem, csak csinálják... Várom szeretettel tőlük a 0%-ot, lef***m.
2018. jan. 13. 07:05
 37/69 A kérdező kommentje:
Koszi amugy ha erdekel valakit azt fogjuk kiprómbálni, hogy meséket keresünk a hazugságról, gonoszságról, lopásról és megnézzük velük, felolvassuk.
2018. jan. 13. 09:57
 38/69 anonim ***** válasza:
65%
Kedves Kerdezo, en a "rossz" gyerek voltam egy hasonlo tortenetben. Harman vagyunk testverek. 11 voltam mikor a szuleim elvaltak. Anyukam hazakoltozott a Nagyimhoz a szulofalujaba a ket testveremmel. En nem akartam egyedul hagyni Apukamat, vele maradtam. Anyukam ra 1 evre ferjhez ment ujra. Az uj ferjet gyerekkora ota ismerte, aztan mikor hazakoltozott a Nagyimhoz, ujra talalkoztak. Ez legalabbis a hivatalos verzio. Akkor nagyon rosszul eltem meg. Havonta mentem Anyukamhoz, es gyuloltem a ferjet. Nem koszontem neki, ha hozzaszoltam, csak csunyan. Ha o A-t mondott en B-t, direkt. Azert nem loptam meg ilyesmi, de evekig (!) megkeseritettem az eletet szegenynek. Pedig nem az o hibaja volt, hogy elvaltak. Lehet, hogy elotte is talalkoztak mar, de aki azt hiszi, hogy egy harmadik miatt megy tonkre egy hazassag az nagyon teved!! Ket ember miatt megy tonkre, az hogy az egyik fel az eletebe mar beenged egy harmadikat, az azt jelenti, hogy ott valami nincs rendben. Az en Apukam nem szidta elottem az uj ferjet, en megis utaltam. Aztan evek teltek el mire megertettem. Ma 34 eves vagyok, boldog hazassagban elek, ket gyerekunk van. A a ket gyerekemnek 4 nagyszuloje. Ugyanis azota Apukam is ujranosult. Az anyukam ferjet pedig imadom en is, a testvereim is, es az unokam is. Szegenynek nem volt konnyu, es barmit csinalt en nem enyhultem meg. Talan 20 eves lehettem, amikor elkezdtem nyitni fele. Szoval sokszor barmit tehetsz te, csak az ido segit. En nem itellek el, de megmondom oszinten, a sajat tapasztalatombol kiindulva abban biztos voltam, hogy nos, gyerekes ferfit nem akarok. Szerencsere volt meg egy szabad :) A viccet felreteve... Neked rengeteg kitartast es erot kivanok, mert nagyon nehez lesz az biztos. Es azt, hogy a ferjed melloled ne lepjen le, mert sajnos az Anyukam tortenetebol sokkal kevesebb van... :(
2018. jan. 13. 17:33
 39/69 anonim ***** válasza:
18%

A 6 evesnek az a baja, hogy ennyi idosen mar pontosan tudja, hogy normalis csaladban az anya, apa es gyerekek egyutt elnek. Ezt latja az ovodaban, mert valljuk be ez a normalis. Ehhez kepest az o otthonaban nincs apa, hanem az egy masik novel, masik gyerekkel el. Teljesen normalis, hogy ez zavart okoz nala es erzelmi labilitast. De azzal a szuk agyaddal elvarnad, hogy ertelmes, felnott emberkent vegye tudomasul az amugy fos helyzetet es torodjon bele.

Gondolom nem erted, de hogy is erthetned azzal az agyaddal amivel sikerult kivalasztanod egy pici gyereket es terhes asszonyt elhagyo selejtes ferget.

2018. jan. 13. 20:51
 40/69 anonim ***** válasza:
29%
6 éves a gyerekem, szerintem nem is tudja mit jelent a lopás. Kérdezted, hogy zárjátok-e el az értékeket. Még szép. Miért te kinnt tartod az asztal közepén? Egyáltalán honnan tudja egy másik lakásban élő óvodás gyerek, hogy te hol tartod az ékszereidet? A saját gyerekem sem fér hozzá az arany ékszereimhez és az itthon tartott készpénzhez.
2018. jan. 13. 20:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!