Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » "Mostohaanyák", hogy kezelitek...

"Mostohaanyák", hogy kezelitek ha nem fogad el a párotok gyereke? Lopkod, bántja a gyereked?

Figyelt kérdés

2,5 éve vagyunk együtt.

6 hónapos a pici lányunk. A párom előző házasságából van 2 gyerkőce 6 és 3 évesek. A kicsi nagyon aranyos, próbálja őt is ellenem nevelni az anyja, mikor jönnek ez nagyon látszik mogorva velem,"hagyjál, ne nyúlj apához stb". Aztán eltelik pár óra és jön, bújik. Na a nagy nem. Rajta látszik anyuka. Olyanokat mondd amit egy 6 éves gyerek fel sem fog. Csak hallja és mondja. Most elkezdett lopkodni tőlünk. A kicsi cuccait, ékszereimet.

Szóltunk anyukának, aki szerint ez gyereknek jár!? O.o

Tehát ez is baj, hogy az anyja nem is tiltja, sőt biztatja a lopásra.

Volt, hogy a kicsi sírva ment haza mert félt, hogy a nagytesó elmondja, hogy velem aludt és anya mérges lesz.

Nem tudom miért utál ennyire anyuka. Csak azután ismertem meg a páromat mikor ők már külön éltek.

2018. jan. 11. 18:50
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
17%

39-es, igen is törődjön bele és fogadja el a helyzetet, ráadásul egy gondoskodó mostohája van. Ha nem az lenne, akkor már pokol lenne az élete pár pofonnal tarkítva.

Igen is fogadja el, (mégha nem is érti, hogy miért történt ez), hogy két össze nem illő ember, akik nem jönnek ki egymással, nem fognak csak miatta együtt maradni, hogy megjátszák a f-sza családot és mindegyiküknek sz-r legyen és senki nem lenne boldog.

40-es, igen is egy egy 6 éves már tudja, hogy mi az a lopás. Gondolom a játszón már 2 évesen is mondták neki, hogy nem szabad elvenni a másik játékát és gondolom most is rászólnak az oviban/suliban, ha elveszi valaki játékát. Ebből egy értelmes gyerek még akkor is tudja, hogy nem szabad és lopás, ha otthon ezt nem tanítják meg neki.

Amúgy megy nálunk otthon a gyerekem látja, hogy honnan veszem elő a pénzt/ékszert stb., és még ha a 2 évesem nem éri el, egy 6 éves odahúz egy széket és elveszi. Na ennyi, te szerencsétlen. Egy 6 éves csak kilesi aztán elveszi, mert felmászik, kinyitja stb. A pár bizsut meg nehogy már széfben tartsa az ember 7 lakat alatt.

Amúgy a kérdező írta, hogy a másik gyerek játékát veszi el és viszi haza, meg hogy a közös kisbabát bántja. Most komolyan B+, az összes játékot is zárja el? Meg egész hétvégére zárja el a saját gyerekét, mert bántja a nagy? Mégis milyen degenerált vagy te, hogy nem gondolsz bele normálisan a helyzetbe és csak ítélkezel.

2018. jan. 13. 21:15
 42/69 anonim ***** válasza:
74%
41-es, te is elszerettél egy családapát?
2018. jan. 13. 21:17
 43/69 A kérdező kommentje:
Én nemtudom mi ez a mártírkodás itt. Gondolom itt mindenki Jézusként tűrne és szenvedne egy szar házasságban. Mert milyen szép is az mikor a gyerek azt látja, hogy mind a 2 szülő sík ideg és utálják egymást. Aki ismer minket, ismeri a páromat az tudja, hogy milyen remek apa! A gyerekek imadjak es aki ismerte 3 eve es ma ra sem ismer. Kivirult, nyugodt és van turelme a gyerekekhez mert nem az van, hogy hazaér a munkabol es kezdődik itthon a nyaggatás és a sok szarsag es anyi ideje es energiaja nincs, hogy jatszon a gyerekkel.
2018. jan. 13. 22:42
 44/69 anonim ***** válasza:
44%
:D "Aki ismerte 3 eve" -3 ev baromi keves es te meg ennyi ideje sem ismered. Igen, az elso 2.5 ev a felesegevel is boldogsagban telt gondolom.
2018. jan. 13. 23:45
 45/69 anonim ***** válasza:
38%
Nem kell szenvedni és tűrni egy rossz házasságban, de éppen gyereket csinálni sem.
2018. jan. 14. 07:22
 46/69 anonim ***** válasza:
31%

42, Nem szerettem el senkit, csak épp van józan paraszti eszem, és amit a 39 és 40-es hozzászólásban írtak, azok nagyon sok sebből vérzenek, mégis azzal vagdalkoznak.

Én csupán felhívtam a figyelmet rá, hogy mekkora h-lyeséget írtak. És mivel ők is tahó, lekezelő stílusban nyilvánultak meg, ezért írtam direkt úgy én is, hogy kapjanak már a fejükhöz.

2018. jan. 14. 08:02
 47/69 A kérdező kommentje:

Aha tehát kiléphet a házzasságából, lehet új kapcsolata, de több gyereke nem?

Nekem nevelnem kellett volna más gyerekét, de sajáom nem lehet... Értem :D

Köszi a felvilágosítást!

2018. jan. 14. 09:47
 48/69 anonim ***** válasza:
38%
A rossz házasságában nem kellett volna még egy gyereket csinálni.
2018. jan. 14. 10:02
 49/69 anonim ***** válasza:
34%

Itt a baj az, hogy nem érted hogy miért okoz sok gondot össze jönni egy már egyszer nős, gyerekes pasival. Azt sem érted, miért baj az, hogy össze jöttél olyannal aki elhagyta a fél éves gyerekét otthon.

Azt se érted miért baj, hogy te egy több gyerekes férfitől terhes lettél egy év után. Mindezek tetejébe azt se érted, anyuka meg a 6 éves mostoha gyereked vajon miért utal.

Úgy teszel mintha ez egészséges lenne ahogy te csinálod. Nem, ez nem egészséges.

Nők össze vissza szülnek, figyelembe se veszik hogy a pasi házas volt, gyerekei vannak. Tudjátok, azt mondják a férfiakkal van mindig a baj, de én egyre többet látok olyan ahol a nők a ludasak...

2018. jan. 14. 10:37
 50/69 A kérdező kommentje:
Jól látod, itt a nő volt a ludas ;)
2018. jan. 14. 12:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!