"Mostohaanyák", hogy kezelitek ha nem fogad el a párotok gyereke? Lopkod, bántja a gyereked?
2,5 éve vagyunk együtt.
6 hónapos a pici lányunk. A párom előző házasságából van 2 gyerkőce 6 és 3 évesek. A kicsi nagyon aranyos, próbálja őt is ellenem nevelni az anyja, mikor jönnek ez nagyon látszik mogorva velem,"hagyjál, ne nyúlj apához stb". Aztán eltelik pár óra és jön, bújik. Na a nagy nem. Rajta látszik anyuka. Olyanokat mondd amit egy 6 éves gyerek fel sem fog. Csak hallja és mondja. Most elkezdett lopkodni tőlünk. A kicsi cuccait, ékszereimet.
Szóltunk anyukának, aki szerint ez gyereknek jár!? O.o
Tehát ez is baj, hogy az anyja nem is tiltja, sőt biztatja a lopásra.
Volt, hogy a kicsi sírva ment haza mert félt, hogy a nagytesó elmondja, hogy velem aludt és anya mérges lesz.
Nem tudom miért utál ennyire anyuka. Csak azután ismertem meg a páromat mikor ők már külön éltek.
jaj szegény párod, asszony kényszerítette védekezés nélküli szexre???
Mert ha valakivel nem akarok együttélni, azzal nem dugok védekezés nélkül!!!!
Naiv vagy.
1) Minden pasas azt mondja, hogy 'hát most otthon nem olyan jó, sok a gond, nem jövünk ki jól, válni kéne' . A kis naiv pitcsák meg elhiszik. Mi mást mondana? Azt hogy 'minden rendbe van otthon, a feleségem egy kincs, boldog vagyok vele, de azért d.ugjunk már egyet'? Gondolom ennek a dumának nem dőltél volna be.
2) tudom, egyeseknek azt is nehéz elfogadni hogy ha egy FÉRJ nem akar gyereket akkor nem csinál többet. Mert gondoskodik róla hogy biztos ne legyen. De a te palid bizony mégis felkoppintotta a feleségét, hiába volt a kapcsolat sz.ar :)
De ezt csak neked mondta, és te elhitted :)
Kirakták otthonról, neki meg kellett hova, valaki mellé menni. Sok boldogságot hozzá :)
12-es te már csak tudod :) 1 éve külön voltak mikor összejöttünk, de nem gond :)
Amúgy a volt felesége még mindig a közös házukban él. Tehát még mindig tulajdonos ott is
Nincs párja. Mikor van akkor is a páromnak mesél róla, küldözgeti a képeket stb.
Hihetetlen, hogy ennyien válaszoltak, és nem kaptál értelmes választ, mindenki csak kötözködik.
Mintha a nők szentek lennének, főleg amikor meg akarnak tartani egy pasit... (a gumiból kiszedik a spermát, és fecskendővel felnyomják...).
Na mindegy, hagyjuk.
Én ugyan nem vagyok a helyzetedben, de megértelek.
Szerintem próbálj szeretettel fordulni a nagyobbik felé is, és előbb utóbb feltűnik neki, hogy az anyja ugyan sározni próbál, de alaptalanul.
Azon nem gondolkoztatok, hogy magatokhoz vegyétek a kicsiket?
Apuka mit szólt a lopáshoz? Csak elmondta neki, hogy "nem szabad kisfiam" és ennyiben hagyta, illetve rád, hogy majd te lejátszod a gyerekekkel?
És mit értesz az alatt, hogy bántja a saját gyereked? Megüti? Veszélyezteti a testi épségét a nagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!