Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit szólnátok ha egyedül a ti...

Mit szólnátok ha egyedül a ti gyereketek nem kapott volna mikulás csomagot az osztályában mert nem fizettétek volna be időben az osztálypénzt?

Figyelt kérdés

Ha a szülői munkaközösség vezetője nem vett volna egyedül a te gyerekednek semmit úgy hogy mindenki kapott mikuláscsokit azért mert fél évi osztálypénzel le vagy maradva. Osztályfőnök ebbe nem kíván beleavatkozni több szülő pedig úgy van vele hogy "én a saját gyerekemért fizetek nem máséért". A 7 éves gyerekedet pedig csúfolják már napok óta hogy csórikáék és nagyon rosszul esik ez neki.

Amúgy nem az én gyerekemről van szó.

2017. dec. 12. 05:23
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
Nálunk 5000 forint a havi osztály pénz.
2017. dec. 12. 16:22
 32/50 anonim ***** válasza:
Jézusom..10 meg 5 ezer havonta? Nálunk egy ezres havonta, ebből kijön az osztálykirándulás, a mikuláscsomag, a karácsonyi és az évzáró buli és fagyizás is.
2017. dec. 12. 16:33
 33/50 anonim ***** válasza:
OFF, de tényleg érdekel, ahol havi 5-10 ezer az osztálypénz, ott hány fős az osztály, és hova mennek kirándulni, miket vesznek ennyi sok pénzből?
2017. dec. 12. 16:34
 34/50 A kérdező kommentje:

Unokahugomnál 10.000 ft havonta

Ők ebből fitetik az osztálykirándulást (kb 40.000 mert a tanáruk wellnesesezni szeret és hogy nekik se legyen egyszerre megterhelő fizetni), tanároknak a szülők minden évben vesznek ajándékcsomagot, ebből a pénzből fizetik az év végi ünnepségeket mert kiberlik asszem a Dunapalotát iskolaszinten (kb 900 ezerért), gyerekek karácsonyi, mikulás ajándékát ebből állják, ja és gyűjtögetnek a ballagásra

2017. dec. 12. 16:46
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok aki ezret fizet. Hát nem tudom, ha a tanár wellneselni szeret, menjen el egyedül, ne a szülőkkel fizettesse. Enyémek állatkertbe, vadasparkba, tanyára tropikariumba, csodák palotájába mennek egy-egy napra, sulibuli az iskola tornatermében van, ahogy minden rendezvény is, karácsonyra az iskolában nincs ajándék stb. És ez egy jó hírű, elitebb általános iskola
2017. dec. 12. 16:53
 36/50 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerintem is túlzás a havi 10.000 de ez van, ezt szavazta meg a szülői munkaközösség.
2017. dec. 12. 16:54
 37/50 anonim ***** válasza:
52%
Nagyfiam mikor általánosba járt 4 évig kapot az a kisfiu aki fillirel sem járult hozá az osztálypénzhez ,5 . Osztálytol bekeményitetünk mi szülök ,aki nem fizet az nem kap se mikulást se semmit .nem volt sértödés belöle.
2017. dec. 12. 18:38
 38/50 anonim ***** válasza:
49%

Nem az a baj ha valaki nem fizet, mert tényleg nem tud.

Az a baj amikor kézben kóla, kávé, chips, croissant, cigi lóg a szájából a szülőnek de 1-2 ezer osztálypénzt azt nem fizet, arra nincs pénze.

2017. dec. 30. 15:16
 39/50 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, már ne is haragudj, de milyen jogon akarod beoszatni, hogy ki mire költi a saját pénzét? Semmi kozod hozzá. Ha cigit akár venni, akkor cigit vesz. Az osztalypenz nem kötelező és hivatalosan nem is kerheti senki. Nálunk anno az osztalyfonok közölte egyszer, hogy x ezer forint a szinhazberlet a gyerekeknek, nehogy már azt mondja valaki, hogy nincs rá pénz, hiszen azért kapjuk a csaladipótlékot. A legjobban az ismert vállalkozó apuka volt felhaborodva:Hát nem, egyrészt nem azért kapjuk, másrészt meg a világon semmi köze hozzá, hogy kinek milyen az anyagi helyzete. Amúgy ez az apuka később az egész osztálynak megvette a bérletet, a tanárnőt megkerulve
2017. dec. 30. 16:12
 40/50 anonim ***** válasza:
"10 ezer havonta? Te jó ég, mire kellhet ennyi pénz? Tesi helyett lovasoktatásra járnak a gyerekek, vagy Görögországba járnak táborozni?" Ki szokták őket vinni külföldre, ez tény. Plusz járkálnak többfelé az osztállyal, tanulmányi kirándulás címén. És nem az osztálypénzből szokták az egésze állni, rendszeresen rá kell fizetni.
2017. dec. 30. 16:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!