Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon elegem van a családombó...

Nagyon elegem van a családomból, és egyedül érzem magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nincs még egy párom se, aki szeretne. Ráadásul a családomtól is eltávolodtam az utóbbi hónapokban. Régen a tesómmal ellehetett normálisan beszélgetni, de az utóbbi időben mindennap miután hazajön a munkából megiszik egy üveg bort, és rászokott a cigire is. Szinte állandóan káromkodva beszél. De a szüleim se különbek. Őket se érdekli mi van velem, ha elmondom a problémáimat vagy csak úgy bármiről beszélek, egyből bevágják hogy őket ez nem érdekli.
2017. szept. 14. 20:11
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Akkor próbálj meg te érdeklődést mutatni és így beszélgetni. .Nem hiszem hogy ne erdekelned őket.
2017. szept. 14. 20:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne várj arra, hogy megértsenek, vagy meghallgassanak, mert úgy sem fognak. Elég durva dolog az üveg bor esténként, nem tűnik túl harmonikusnak. Te biztos nem ez a fajta ember vagy, számodra biztosan nem az üveg bor melletti beszélgetés jelenti a megoldást, más az értékrended. Nem akarlak elkeseríteni de ebben a közegben sosem fogsz megértésre találni. Nem tudom hány éves vagy, lány, vagy fiú vagy-e, mennyire vagy ráutalva a szüleidre, testvéredre, de én azt javaslom, hogy első lépésben keress más közeget. Tudom nem könnyű, de ez zsákutca. Ha megvan a közeg, ahol jól érzed magad, akkor meg jönni fog minden magától. Sőt még ezt a most kiábrándító helyzetet is, másként fogod megítélni.
2017. szept. 14. 21:27
 3/3 anonim válasza:
Szia. Nalunk is ez van...csak ok nem isznak...hanem csak siman leszarnak... es en ilyenkor azt csinalom h elmegyek egy olyan helyre ahol eltudom magam uvolteni letudok nyugodni....utanna vissza megyek es megszoktam nekik mondani h milyenek...es h nekem ez milyen szar...utana bemegyek a szobamba kb 1 ora mulva elo jovok es utana tudnak velem normalisak lenni... probaldmeg❤ en igy birom ki... ha meg beszelgetni akarsz irj privit es ha tudok segitek ak segitek ha meg csak azt akarod h meghalgasanak irj nyugodtan❤
2017. szept. 16. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!