A fiam el akar utazni egyedül. Engedjem, mi a véleményetek? 14 éves.
Én nem engedném el!
Mert ki tudja lehet hogy csak átverés az egész!
Egyedül biztos nem.Kell felügyelet.A mai világban mennyi ilyen átvarés van....
Szoval ne.
Képét látta már egyáltalán?
Fél év netes ismeretség az még semmi, én biztos nem engedném el.
14eves lanykent 30eve a szuleim tettek repulore h menjek ki egy lanyhoz (nem ismertek a csaladot csak mason keresztul).
HA vmennyire tudsz kommunikalni a szulokkel akkor korultekintes utan elengednem.
Ha nem ismerem a szülőket, nem ugyanis a neten annak adja ki magát az ember akinek akarja. Nem tudhatja hogy valóban lánnyal levelezett-e, és nem egy vén fószerral akik kamaszokat szed össze hogy ku.rvát csináljon belőlük, vagy simán megerőszakolja őket, és utána elvágja a torkukat..
Volt is valami videó hasonló témában- a közösségi oldalak veszélyeiről, abból nekem egy kislány maradt meg nagyon. Simán hazudott az apjának, hogy a -szerinte - kamasz fiúval stikában találkozzon. Gondolkodás nélkül beült a FELNŐTT csávó kocsijába, mikor az előadta hogy a "kamasz fiú" bátyja. aztán ketten akik a hátsó ülésen voltak, simán elkapták a kislányt. A gyereknek marha nagy szerencséje volt, mert az egész egy tévéműsorhoz készült, amolyan felmérésként hogy mennyire óvatlanok, átverhetők a gyerekek. Úgyhogy ebben az esetben a hátsó ülésen az idegenek- a kislány szülei voltak. A szomorú az volt az egészben hogy a nagy ijedségre meg sikítozásra tíz percre a kislány már pukkadt, meg meg volt sértve mikor kioktatták hogy mi lehet volna egy igazi helyzetben az ostobaságának a következménye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!