A fiam el akar utazni egyedül. Engedjem, mi a véleményetek? 14 éves.
Milyen nyelven beszélgettél a szülőkkel? És miről? Miket kérdeztél te, ők?
A másik oldalról nem gondolsz bele, hogy azt mondják, "hmm, idén karácsonykor nem megyünk a nagyihoz, mert a 13 éves kislányom a házhoz rendelt egy kanos kelet-európai fügyit".
"Lett volna lehetőségem még annó cserediákként menni akkori Szovjetúnióba" - ez ismerős Kérdező, csak nekem is pont olyan gondolkodású - természetesen "csak jót akaró" - szülők jutottak, mint az itteni átlag, úgyhogy más utazott, akinek normálisabb szülőt dobott a sors...
Szerintem van még időtök, nézz utána alaposan, körültekintően, és ha nincs komoly, épkézláb ellenérv, akkor engedd el.
"mert a 13 éves kislányom a házhoz rendelt egy kanos kelet-európai fügyit"." - itt gondolom önmagadról beszélsz..."
Nem tudom, melyik részre érted, mert se lányom, se fütyim.
De ha szerinted életszerű, hogy egy idegen kisfiúval akarják tölteni a karácsonyt...
A vonatnal mar csak a telekocsi rosszabb otlet. A maradek eszed is elment?
Szerintem te a gyerek vagy, felnott ferfi nem lehet ilyen agyament.
de, lehet felnőtt férfi is agyament... na mindegy is.
egyébként elvált/külön élő szuloknel kiskorú külföldre való utazáshoz nem kell a másik szülő beleegyezése is? nekem úgy rémlik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!