A fiam el akar utazni egyedül. Engedjem, mi a véleményetek? 14 éves.
Úgy, hogy a szülökkel is beszéltél, minden további nélkül. Egyedül az utazás módja nem feltétlen jó, mert a vonaton lehetnek, akik esetleg meglopják, mivel azért ilyen hosszú úton csak elalszik.
Ha a repülö nem megoldható - mert ott az utaskísérö tud figyelni rá, akkor a telekocsi rendszer jobb, mert ott nálatok a háznál beül a gyerek és a lányéknál a háznál száll ki.
Az utolsó meg igencsak primitív ember, akinek egy 14 éves fiú "kanocska"!!!!
Elég hihetetlenül hangzik, hogy egy német családban a 13 éves lányukhoz meghívjanak egy neten pár hónapja megismert "balkáni kanocskát".
Nekem átverésszagú az egész, de ne legyen igazam.
"De nem átverés beszéltem én is a szüleivel, teljesen normálisak, nagyon barátságosak. "
Ez most komoly ? Azt hittem egy felnőtt férfi értelmesebb ennél. Telefonon vagy akár Skype-on is mindenki azt mond, amit csak akar. Simán színészkedhet szülőket egy ember rabló, szervkereskedő banda. Akár a "tini lány" is benne lehet. Vannak olyanok, akik sok évet letagadhatnak és tininek néznek ki. Csak akkor engedné el egy normális ember a gyerekét, ha előtte ő a maga is meggyőződne ÉLŐBEN rajta, hogy megbízható, nem kamu családról van szó.
Nem engedném el, vagy mennék vele.
14 éves GYEREK, aki NEM tudja mérlegelni, hogy mi baja lehet és ha bajba kerül nem tud segítséget hívni.
Talpraesettség ide vagy oda, váratlan helyzetben még én sem tudok rögtön hidegfejjel dönteni 28 éves nőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!