Van alsónemű a kisgyerekeden éjszaka? Vagy csak pizsama?
4,5 éves a fiunk. Anyósom is mindig rácsodálkozik, ha reggel látja öltözni a fiunkat, hogy "rajtad van alsógatya a pizsama alatt?" A napokban a férjem is mondta, hogy éjjelre ne adjak rá alsónadrágot, elég a pizsamanadrág. De rajtam is mindig van bugyi is éjjel, így nekem ez a természetes.
Ti adtok a gyerekre alsógatyát/bugyit? Vagy csak a pizsama, és reggel veszi fel?
30-as, ezt én sem értem. Az ágyában milyen fertőzést tud kapni éjszaka???
Lehet, van benne valami, hogy lányok/nők esetében is jobb a meztelenség, de valahogy nekem kényelmesebb, ha van rajtam bugyi.
Fiam azóta is kisgatya nélkül alszik pizsamában.
30, as megis ki a fene vagy te, hogy kozlod, a " kislanyra mindig KELL bugyit adni " ?!
Nem kell! Mert nem szellozik!
Nőgyógyász javaslata:
- A fehérneműk viselésekor a szeméremtájék hőmérséklete egy kicsit magasabb, és még a legjobb légáteresztő képességű bugyi alatt is megnő valamennyire a páratartalom. Egyik tényező sem természetes, mindkettő megkönnyítheti a kórokozók megtelepedését.
A fehérnemű azon funkciójának, hogy mechanikai védelmet nyújtson mozgás közben, alvás alatt nem igazán kell érvényesülnie. Emiatt érdemes kipróbálni a fehérnemű nélküli alvást, és ha nem kényelmetlen vagy zavaró, akkor bátran szokj le alvás közben a viseléséről - ajánlja dr. Oláh Orsolya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!