Van alsónemű a kisgyerekeden éjszaka? Vagy csak pizsama?
Figyelt kérdés
4,5 éves a fiunk. Anyósom is mindig rácsodálkozik, ha reggel látja öltözni a fiunkat, hogy "rajtad van alsógatya a pizsama alatt?" A napokban a férjem is mondta, hogy éjjelre ne adjak rá alsónadrágot, elég a pizsamanadrág. De rajtam is mindig van bugyi is éjjel, így nekem ez a természetes.
Ti adtok a gyerekre alsógatyát/bugyit? Vagy csak a pizsama, és reggel veszi fel?
2017. szept. 19. 11:43
11/36 anonim válasza:
ők döntenek róla,en nelkule alszom,megorulnek,ha bugyiban kene aludnom..a lanyaim hol vesznek,hol nem..
12/36 anonim válasza:
Akik nem hordanak alatta alsot azok mindennap uj pizsamagatyat vesznek? Ha nem akkor eleg undorito..
13/36 anonim válasza:
5 éves múlt a fiam, nincs rajta. Én is adtam rá sokáig, de aztán a férjem mondta, hogy ne, mert éjszakára nem túl kényelmes. Ő a férfi, csak tudja, így azóta nem adok rá, a fiam sem kéri.
14/36 anonim válasza:
Ne adj rá, nem egészséges. Éjszaka befülled ott mindene.
Soha nem adtunk rá.
15/36 A kérdező kommentje:
Köszi 14-es, erre is kíváncsi voltam.
Hogy csak kényelmi oka van, vagy van valami egészségügyi is?
2017. szept. 19. 13:22
16/36 anonim válasza:
nincs rajta. pedig én húzok bugyit a pizsi alá, a gyerekre mégsem adok.
az apja meg egyszerűen csak boxerben alszik.
17/36 anonim válasza:
Sokkal kényelmesebb csak a pizsi.
18/36 anonim válasza:
Mi úgy nőttünk fel, hogy mindig vettünk fel bugyit a pizsi alá, aztán megismertem a páromat, náluk meg nem volt szokás, mert hogy legalább éjszaka szellőzzön, a fiúknál a "csomagot" meg ne nyomja el az alsó, kényelmesebb így nekik. Azóta én sem veszek fel bugyit pizsi alá, és a gyerekeink sem.
19/36 anonim válasza:
Kislánynak mindenképpen kell rá adni, kisfiúknál nem annyira fontos.
20/36 anonim válasza:
Évekig hordtam én is éjszakára. Egyszer szóbajött és a nőgyógyászom mondta, hogy szokjak le róla (akkor gombám volt 1,5 évig... :( ) leszoktam erről, nálam bevált, azóta nincs fertőzés. Kislányomra sem adok és a pici fiamra sem :). Szellőzzön éjszakára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!