Éjszaka miért egyből magas c-n kezdenek üvölteni hogy valami nem tetszik?
Nem az zavar hogy felkelnek, én is felszoktam ha szomjas vagyok vagy pisilnem kell hanem nem értem miért egyből de tényleg egy mozdulatból magas c-n kezdenek el üvölteni. Ritka ha nem üvöltve kelnek fel pedig tenyleg senki nem zavarja őket, van saját kis ágyuk meg néha mesét is kapcsolok nekik és hiába próbáltam hki bármit nem volt eredménye.
Ezt kinövik a gyerekek?
A lány egyébként 3 a fiú 1,5 éves.
A lányomnál nem mindig volt igy. Egy ideje csinálja ezt pár hónapja. A fiam születésetől kezdve igy kel és nem tudok rájönni miért. Kinőttük a hasfájást, már megtanult járni, sőt inkább már szalad, mondjuk sokat esik is.
Át is mászhatnak a mi ágyunkra ha rosszat álmodnak vagy bármi de van hogy úgy is üvölt még hol a lányom hol a fiam.
Reggel meg ha mi már fenn vagyunk akkor ha porszivót kapcsolunk se kelnek fel vagy ha igen akkor se üvöltve.
Olyan 8-9 óra között szoktak elaludni, addig kinn vagyunk az udvaron versenyeznek a dömperrel, kutyáznak tehát bőven levannak zsibbasztva. A fürdés az katasztrófa legalábbis a hajmosás ott is megy az üvöltés pedig nem is minden nap mosnak hajat. Vacsorára nem szoktak nehéz kaját enni.
Apró nyöszörgés sosem volt a fiamnál. A lányom meg jjó alvó volt nem kelt fel csak ritkán.
Lehet ilyen típusú tenyleg a fiam és egyszer leszokik róla. A lányom meg néha azt veszem észre mintha visszafele fejlődne hogy a tesó kisebb.
"Ezt kinövik a gyerekek? "
Nem, 60 évesen is visítva fognak kelni :D :D Kérdező én elhiszem, hogy baromi kellemetlen, de maradjunk már meg a realitás talaján... Minden gyerek más, ők ilyen visítósak. Nyilván majd elhagyják, a nagy meg utánozza a kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!