Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tetszik, ha egy pasi kifejezetten magas (190+ cm)? Bejön nektek? Ti milyen magasak, alkatúak vagytok?
IMADOM
Annyira ffias nekem.
En 164 cm vagyok, ferjem pedig 206 cm magas. Jo, ehhez meg is van a 120 kg sulya.
De szamomra nagyon szexi h nagyon magas.
22L
én imádom a magas fiúkat, jó hát természetesen elfogadom a velem egy magasakat is,de valahogy az alacsonyakat nem (ne nekem keljen már lehajtani a fejem egy pusziért)
169 cm vagyok. ^^
17.
Persze bejön. Párom 192cm és kb 110kg szóval nem egy vékony alkat. Nekem tetszik nagyon h pipiskednem kell egy pusziért.
Én 174cm vagyok, szóval magassarkúban akár 185cm, akkor már nem nagy a különbség.
26L
Igen, nagyon bejön, persze egy kicsit alacsonyabb is, a barátom "csak" 180cm. Nagyon szexi, ha egy pasi magas. Persze ha emellett girnyó, az annyira már nem, kell rá egy kis izom, vagy egy átlagos testalkat minimum.
Én 168-9cm, 65-6kg vagyok, azaz átlagos testalkatú.
18l
Nekem is kifejezetten tetszik. A barátom 190 centi és 85 kg én 162 vagyok és 53 kg, szóval kifejezetten kicsinek tűnök mellette, de nagyon szeretem, hogy ilyen magas és bármikor könnyen felkap és hogy egy pusziért is lábujjhegyre kell állnom. :)
20/L
Igen :D én 170 cm vagyok, 62 kg, sportos alkat :)
17 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!