Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tetszik, ha egy pasi kifejezetten magas (190+
cm)? Bejön nektek? Ti milyen magasak, alkatúak vagytok?
Egyem a 170 alatti tokmag fiukat akik idejarnak bosszubol lepontozni xD
2017. ápr. 30. 13:07
Miért pontozták le az összes valaszt? Mindegyik válaszol értelnesen a kérdésre...
2017. ápr. 30. 13:12
ma 13:07 Elrontottad a méretet.. Engedd meg, hogy kijavítsalak 170cm-> 175cm alatt! Az átlag férfi magasság Mo-n 177cm.. Én 172cm vagyok, így számotokra nem vagyok férfi.. Azon nem látok fel, ha egy velem egymagas vagy néhány cm-el alacsonyabb nő mondja azt, hogy bocs túl alacsony vagy hozzám.. Viszont amikor a 155cm-es kis törpék is ezt fújják, hogy nekik min 180cm-es férfi kell, akkor már eléggé elmosolyodok az ilyeneken..
2017. ápr. 30. 15:22
Persze, h tetszik, mint a nök 99 %-ának. Sajnos az alacsony pasikat nem tartom vonzónak, lehet ezért lepontozni, de ez van. A pasik többsége sem szereti a dagi nöket, a nök többsége szintugy a törpe fickokat.
2017. ápr. 30. 16:25
Tul magas. Randiztan ilyen sráccal, de a végére máe nem éreztem a nyakamat, ugyhogy végül passzoltam öt. :(
168 vagyok amugy (a párom 166 és pont jo - meg simán felkao mert erös).
2017. máj. 1. 09:53
Úgy látom a tökmagok csírázásnak indultak... :D
2017. máj. 1. 11:59
Az a vicces,hogy ezeknek a törpe csajoknak mindenféle elvárásaik vannak,de ha fordítva van,az már fujj,disznó férfi,mit képzel? :D
Ha a faszik is így válogatnának,akkor ezek a kis,maguktól elszállt csajok néhetnének kis csávó után.Elhiszem,hogy vonzó egy magas férfi,de ilyen 20-30 cm differenciával ne nevettessetek már!
10-15 cm lenne kb. normális.Bár amúgy se ezen fog múlni,akármennyire túl van értékelve ez az egész.Ha két ember szereti egymást,az nem azt nézi,hogy jajj,az öt centivel magasabb... :DD
Ez már tiszta dedó... :DDD
2017. máj. 1. 12:09
A lányok általában szeretik a náluk magasabb férfiakat.Ha megkérdezek egy csajt, hogy mit szeret rajtam külsőleg, akkor általában ez ott van.
19F
2017. máj. 4. 22:18
Imádom. Kb168-169 cm vagyok és nagyon szeretek magassarkút hordani, emellett nem bírom elviselni ha a pasim kisebb vagy velem egyforma magas. Igen is egy férfi legyen magas az oldalamon :) persze a szerelem fontosabb, de a magasság kifejezetten egy férfias tulajdonság. (20/L)
2017. máj. 16. 11:20
Ekkora idióták itt össze gyűltek én sem vagyok magas se alacsony de eddig ez egy lányt sem érdekelt 21/F/ 173
2017. júl. 26. 23:47
Kapcsolódó kérdések: