Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nektek tetszik, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek tetszik, ha egy pasi kifejezetten magas (190+ cm)? Bejön nektek? Ti milyen magasak, alkatúak vagytok?

Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok?

2017. ápr. 30. 11:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
57%
Lázadnak már a törpék!😁
2017. júl. 27. 08:52
 22/30 anonim válasza:

Már elég rég kérdezte a kérdező, de azért válaszolok.

Mindenki olyan magas, amilyen. De én 172 cm vagyok és elég önbizalom ölő, hogy a mai pasik többsége velem egymagas. Én olyan barátot szeretnék magamnak, akihez fel tudok venni egy magassarkút és még mindig magasabb nálam néhány centivel. De egy 160 cm magas lánynak tökéletes egy 172 cm magas srác. Szóval srácok ne essen nektek rosszul, ha csajok írják hogy nem vagytok férfiasak mert nem vagytok 190 cm magasak. Sok manapság az alacsony lány. Én pl ha 160 cm magas lennék nem szeretnék egy 190 cm magas pasival járni. (Oké megy itt a sok szóismétlés... Na sebaj)

Számomra semmi baj a 190 cm-res pasikkal, csak ne legyen csontváz, hanem inkább izmosabb, de az se tulságosan. 😅😅

2017. aug. 3. 16:50
 23/30 anonim ***** válasza:

Én 193 centi vagyok, és kb. 90 kiló.

Még egyetlen lánynak sem voltam "túl magas".

2017. aug. 18. 09:44
 24/30 anonim ***** válasza:
47%

172 centi vagyok és nem szeretem a magas pasikat (mondom ezt úgy hogy a családomban az átlag férfi magasság 197 centi) a párom 3 centivel magasabb nálam. A magasság nem egyenlő a férfiassággal, az erővel vagy bármi egyébbel.

Az meg hogy magassarkút lehet melléjük felvenni, tényleg létfontosságú egy kapcsolatban, gratulálok. Miféle felszínes csajok kommentelnek már ide?! Inkább jókat lehessen egy férfivel nevetni és szeressen, tiszteljen, becsüljön.

2017. szept. 3. 23:35
 25/30 anonim válasza:

#22-es vagyok. Ha a felszínest rám értetted #24-es, akkor sajnálom. Én amit írtam a kérdezőnek írtam nem neked.

Tisztelem a válaszod. Semmi közöm hozzá és nem is érdekel, hogy ki jön be neked, kihez vonzódsz, mert nem az én dolgom. Leírtad a véleményed/tapasztalatod a kérdezőnek és kész. Mindenkinek megvan a maga zsánere én nem ítéllek el a tiéd miatt, nem is akarlak mert semmi közöm nincs a dologhoz, neked sincs az enyémhez.

Neked az alacsony nekem a magas. Ennyi.

Igazad van a magassarkú nem létfontosságú dolog és egyetértek az a fontosabb, hogy tudjunk együtt nevetni és szeressen, tiszteljen, becsüljön.

"Az meg hogy magassarkút lehet melléjük felvenni, tényleg létfontosságú egy kapcsolatban, gratulálok." Jézusom.. Ki mondta neked, hogy létfontosságú?! Amit írtam, azt azért írtam, mert nálam ez a "természetes", de azt nem írtam, hogy mérni fogom a pasik magasságát, hogy "na ő az, aki mellett egy magassarkúban is alacsonyabb vagyok", mert nem. Nem mondtam, hogy így élek és ez a mindent eldöntő pont nálam. Mindenkinek van ideálja elképzelése, de nem eszerint leszünk szerelmesek. Akit utoljára szerettem alig volt nálam magasabb, de nem érdekelt. És bocsi, hogy szemet szúrt a véleményem, de ne ítélj el úgy, hogy nem ismersz, mert nem vagyok felszínes. (A kérdező azt kérdezte, mi a véleményünk a 190 cm magas pasikról. Én erre válaszoltam,- ha bár kissé félreérthetően írtam. - Nem arra, hogy miként választok párt magamnak, mert a magasságnál a belső fontosabb)

Igen a belső a fontos nem a magassarkú, de elképzelésünk lehet (habár nálam az elképzelés eddig egyszer sem volt jelen). Úgyhogy szerintem ne ítélkezz mi sem ítélkezünk csak elmondjuk a véleményünket. :)

És ezt nem azért írtam, hogy veszekedést kezdjek/folytassak csak, hogy elmondjam nem vagyok felszínes, nem számít a magasság, sem a magassarkú, az számít kit szeretsz meg. :)

2017. okt. 8. 22:14
 26/30 anonim ***** válasza:
Nem
2018. jan. 5. 07:50
 27/30 anonim ***** válasza:
47%

Én nagyon pici vagyok, 150 cm, de talán épp ezért imádom a magas pasikat. Annyira szeretem picinek érezni magam egy 185-190+os pasi mellett :) az meg plusz pont, h ehhez nem feltétlenül nagyon vékony :)

21N

2019. máj. 30. 10:37
 28/30 anonim ***** válasza:
68%

Sajnos a magas lányok a magas pasikat szeretik.

És az alacsony lányok is a magas pasikat szeretik.

Az alacsony pasik meg.... megmaradnak egymásnak. :-D

"Mert a törpök élete nem csak játék és mese..!"

2019. máj. 31. 09:46
 29/30 anonim ***** válasza:
52%
193 centis pasi vgyok és mindig a pöttöm csajokért voltam oda, és ők is imádtak engem. Egyetlen egyszer volt olyan barátnőm, aki még tőlem is magasabb volt pár centivel, de hát ő gyönyörű volt...
2019. júl. 6. 18:28
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem tetszik. Idomtalanok hatalmas kézzel-lábbal. Nekem a 170 körüliek jönnek be, de 180-nál ne legyen magasabb. (Én 150 cm vagyok)
2023. júl. 12. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!