Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Salátapuncis lányok, értékelitek ha a pasitok/partneretek olyasvalaki akinek ez az adottságotok kifejezetten tetszik?
a két kérdésednek semmi köze egymáshoz.
fontos, hogy a pasi vonzódjon hozzám testileg is.
másik.. salátás puncim van, de senkinek semmi baja nem volt még vele >.>
Ha szereted akkor minden testrészét szeretni fogod...
20/F
Az én pasim imádja a salátapuncimat és én is imádom őt.
19F
Kék szemű lányok, értékelitek ha a pasitok/partneretek olyasvalaki akinek ez az adottságotok kifejezetten tetszik?
Hosszú hajú lányok, értékelitek ha a pasitok/partneretek olyasvalaki akinek ez az adottságotok kifejezetten tetszik?
Művelt, tájékozott lányok, értékelitek ha a pasitok/partneretek olyasvalaki akinek ez az adottságotok kifejezetten tetszik?
Ismerek egy csajt, aki a gyönyörű nagy, izgalomra szépen meg duzzadó kisajkait megmuttette, es egy jellegtelen kis rejtőzködő puncit csinaltatott magának. Bevallom teljesen ki is ábrándultam belőle.
Ja, az külön bónusz h azóta nem élvezi ugy a szexet. Ekkora idióta hogy lehet vki??::/
Lol.
Mintha a Mona Lisának festenénk szemöldököt. Tökéletesebb lesz, de rosszabb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!