Van alsónemű a kisgyerekeden éjszaka? Vagy csak pizsama?
Figyelt kérdés
4,5 éves a fiunk. Anyósom is mindig rácsodálkozik, ha reggel látja öltözni a fiunkat, hogy "rajtad van alsógatya a pizsama alatt?" A napokban a férjem is mondta, hogy éjjelre ne adjak rá alsónadrágot, elég a pizsamanadrág. De rajtam is mindig van bugyi is éjjel, így nekem ez a természetes.
Ti adtok a gyerekre alsógatyát/bugyit? Vagy csak a pizsama, és reggel veszi fel?
4 éves lányom van. Kezdettől adok rá bugyit éjszakára, mióta nem pelenkás. Rajtam is van, mint rajtad. De elképzelhető, hogy ez szokás, szokatás kérdése.
2017. szept. 19. 11:50
4/36 anonim válasza:
Rajtam van, férjemen van, 4.5 éves fiam kéri, hogy ne kelljen húzni pizsi alá én meg belemegyek mert mi baja lehet... :)
2017. szept. 19. 11:52
5/36 anonim válasza:
Szerintem ez pont olyan, amit eldönthet a gyerek. Páromon nincs alsó csak pizsama, rajtam van bugyi. Szerintem hagyd a gyerekre.
2017. szept. 19. 11:54
6/36 anonim válasza:
Nálunk egyidőbe nem kérte, aztán most megint kéri az alsógatyát (5éves) Én hagyom neki, ha nem kéri, úgy biztos kényelmesebb, de most kéri így úgy alszik.
2017. szept. 19. 11:59
7/36 anonim válasza:
LÁnyaimon van bugyi. Soha fel se merült bennem h bugyi nélkül aludnának, rajtam is mindig volt, őszintén szólva ilyet még nem is hallottam, de ezek szerint van aki másképp csinálja.
2017. szept. 19. 12:16
8/36 A kérdező kommentje:
Fiam eddig ahhoz szokott, hogy van rajta. Én is automatikusan adom rá.
Férjem szerint ez olyan, mintha mi nők mindig melltartóban lennénk, éjszaka is. Hogy nekik is kell egy kis "szabadság", legalább éjjel ne legyen gatyába "szorítva".
Mivel nő vagyok, így nem tudhatom. Ezért is kérdezem, hogy mi lenne a jó, kinél mi a szokás.
2017. szept. 19. 12:16
9/36 anonim válasza:
Szerintem ez egyéni komfortérzet kérdése. Rám sosem adott Anyukám így ezt szoktam meg ezt adom tovább a gyereknek. A férjem sem hord éjjel alsót. De pl a nővére igen és ad a kislanyára is (aki amúgy ezt kényelmetlennek érzi).
Ha a kisfiad igényli akkor adj rá.
2017. szept. 19. 12:32
10/36 anonim válasza:
El sem tudom képzelni, hogy milyen lehet nélküle! Nálunk természetes, hogy mindenkin van
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!