Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan hagyjuk el a pelust...

Hogyan hagyjuk el a pelust éjszaka is 4 éves fiamnál?

Figyelt kérdés
3 éves kora ota nappalra nem kell a pelus, szépen elintéz a wc-be mindent. Éjszakára viszont még mindig rajta van, reggelre eléggé tele van, de főként a reggeli pisivel. Éjszaka ha nem adok rá pelust, bepisil és nem is ébred fel rá. Szerintetek hagyjam még, mert nem érett rá, vagy hagyjam hogy bepisil párszor és ez talán segíteni fog?
2017. aug. 31. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
Még nem érett rá. Ha nem ébred fel rá. Ne eröltesd. 7 éves korig normális lehet.
2017. aug. 31. 21:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén! 5 éves korig normális. Az én fiam 4 és fél, és mostanában kezd száraz maradni a pelus reggelre. De a nővérével még bőven 5 év felett is küzdöttünk vele, aztánszépenelmaradtak a balesetek nála is. Feleslegesen túráztatod magadat is meg a gyereket is az éjjeli ágyhúzásos körökkel.
2017. aug. 31. 21:22
 3/3 anonim válasza:
100%
Az én kisfiam is 4 éves volt amikor még bepisilt.A lepedője alá tettem egy gumilepedő szerű valamit és kész,nem háborgattam.Aztán szépen lassan abba maradt.Most 5 éves és nincs gond.
2017. aug. 31. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!