Van alsónemű a kisgyerekeden éjszaka? Vagy csak pizsama?
4,5 éves a fiunk. Anyósom is mindig rácsodálkozik, ha reggel látja öltözni a fiunkat, hogy "rajtad van alsógatya a pizsama alatt?" A napokban a férjem is mondta, hogy éjjelre ne adjak rá alsónadrágot, elég a pizsamanadrág. De rajtam is mindig van bugyi is éjjel, így nekem ez a természetes.
Ti adtok a gyerekre alsógatyát/bugyit? Vagy csak a pizsama, és reggel veszi fel?
Sosem volt rajtam sem, a szuleimen sem, es a paromon sem.
Noknek nem egeszseges, mert nem szellozik.
Ferfiaknak meg gondolom kenyelmetlen :)
Aki irta a mosast , igen en minden nap mosom a pizsama alsot. ( mondjuk en mosas manias vagyok eleve )
Köszönöm mindenkinek, ment a zöld kéz.
Furcsa, hogy ilyen egyértelmű dologban én azt gondolom, mindenki hord éjjel alsót, van, aki meg úgy gondolja, hogy mindenki alsó nélkül alszik. Mégsem olyan egyértelmű.
Ez akkor olyan téma, amit ritkán beszélnek ki emberek.
De akkor azt hiszem, innentől nem lesz a fiamon alsónadrág éjjel.
Van rajta, így szereti. Rajtam is van bugyi mindig, fura lenne nekem nélküle. Pedig gyerekkoromban csak pizsinadrág volt rajtam, sőt, ha hálóingben aludtam, akkor sem volt hozzá bugyi, anyukám így tartotta egészségesnek. Aztán amikor már nagyobb lettem, elkezdtem bugyit hordani éjjel is, mert nekem kényelmesebb volt így.
Szerintem ez pont egy olyan dolog, hogy mindenki maga eldönti, mi neki a kényelmes, nincs jó vagy rossz gyakorlat ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!