Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » "Elkülditek" az apához a...

"Elkülditek" az apához a gyereket ha beteg?

Figyelt kérdés

Elvált anyukák ti oda adjátok a gyereket apának ha beteg?

Úgy, hogy az apa háztartásában is van gyerek.

Párom exe megint tiszta betegen adta ide a gyerekeket. Ovikezdés előtt ez nagyon jó, fertőzzék le az én gyerekeimet is.

Legutóbb az én gyerekeim voltak betegek, szóltunk neki, nem is engedte a gyerekeket el ne kapják

Kicsit ugy érzem az én gyerekeim le vannak sz@rva...50 percre lakik tőlünk és nem szólna, hogy betegek. Már ott volt a párom mikor elkezdte sorolni melyiknek melyik gyógyszert adja. Tiszta láz, takony mind a 3.

Persze mind a három sír az anyja után, ő meg a telefont sem veszi fel.

2017. aug. 25. 20:07
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

Attól még senki sem biztos, hogy "alja" mert két ember nem érti meg egymást. Millió egy elvált ember van és külön külön lehet top 10-es kategória.

Ha nem hozza el a gyereket, mehet az anyuka a bíróságra.

2017. aug. 27. 12:57
 52/54 anonim ***** válasza:
75%

Kár itt a gyakorin ilyet kérdezni. Nagyrészt olyanok írnak akik még nem láttak közelről gyereket, vagy olyanok akiket elhagyott a férjük.

Nyilvánvalóan igazad van, nem kellene megerősítést szerezned itt. Én is elvált vagyok amúgy, én sem küldöm a gyereket ha beteg, pedig ott még másik gyerek nincs is. De nem szeretném, hogy elkapja sem az apja, sem a felesége. Ha akarnak természetesen eljöhetnek meglátogatni ilyenkor, erre is volt már rá példa.

Azt gyanítom a volt feleség haragszik rátok valamiért (talán mert ott lett hagyva 3 gyerekkel), és pont szarik arra, hogy a te gyerekeid elkapják-e vagy sem. Megkockáztatom kicsit még reménykedik is benne. Biztos úgy van vele, hogy ő egyedül szív 3 gyerekkel míg az apjuk lekoccolt és új családot alapított, akkor nekik se legyen már kolbászból a kerítés.

Természetesen ha a gyerekek érdekeit nézzük, egy lázas betegnek nyilván a saját ágyában a legjobb és nem autókázni ide-oda.

2017. aug. 28. 09:09
 53/54 A kérdező kommentje:

Nem a párom lépett le. Ő akarta, hogy elköltözzön, pár hónapra,majd ő akart elvállni is. De amúgy nincs egyedül ő sem. Van elettársa.

Az már mas kérdés, hogy milyen...

2017. aug. 28. 09:27
 54/54 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem is kell kérni, ha beteg a gyerek az anyja mellett a helye, ez egy alap dolog, nem kell magyarázni,magától érthetődő kellene, hogy legyen hogy nem adom oda, főleg úgy, hogy ott is van egy kisgyerek! Én ezt felháborítónak tartom! Nem dől össze a világ, ha a gyerek a következő hétvégén megy egészségesen! Gondolom az anya is Önző egy kicsit magára gondolva, meg az "én időre"!
2018. nov. 20. 14:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!