"Elkülditek" az apához a gyereket ha beteg?
Elvált anyukák ti oda adjátok a gyereket apának ha beteg?
Úgy, hogy az apa háztartásában is van gyerek.
Párom exe megint tiszta betegen adta ide a gyerekeket. Ovikezdés előtt ez nagyon jó, fertőzzék le az én gyerekeimet is.
Legutóbb az én gyerekeim voltak betegek, szóltunk neki, nem is engedte a gyerekeket el ne kapják
Kicsit ugy érzem az én gyerekeim le vannak sz@rva...50 percre lakik tőlünk és nem szólna, hogy betegek. Már ott volt a párom mikor elkezdte sorolni melyiknek melyik gyógyszert adja. Tiszta láz, takony mind a 3.
Persze mind a három sír az anyja után, ő meg a telefont sem veszi fel.
Nyugi, ha azon lennél kiakadva, hogy a párod exe nem adja oda a gyerekeket, mert betegek, pedig ez apás hétvége, és mindig kitalál valamit az ex, akkor is te lennél a boszorkány, hogy szegény beteg gyerekeket miért akarod elrángatni az anyjuk mellől, hisz most rá van szükségük, és miért nem jó nektek, hogy majd a jövő héten viszi el az apja őket, hát ennyire legyen már tekintettel a saját gyerekeire...
Én kipróbálnám, 1-2 hét múlva írd ki a fordítottját, akkor is te leszel a rossz...
Amúgy teljesen megértelek, betegen én se szeretek menni, saját ágyamban szeretek aludni, pihenni, gondolom a gyerekek is jobban érzik magukat otthon, anyu közelében. Én biztosan nem engedném így el őket. Amúgy pl. nyaralni se viszi senki a beteg gyereket, mert jobb neki otthon... ilyenkor meg minden el van felejtve, csak lehessen az "új nőt" szidni...
Ha azon lenne kiakadva, hogy a párja exe nem adja oda a gyerekeket, akkor sem lenne igaza, mert semmi köze hozzá. Ez két ember döntése, az anyáé ás az apáé, neki itt nem osztottak lapot. Akkor volt döntési lehetősége, amikor összejött egy 3 gyerekes apukával.
Jelen kérdésnél sem annyiról van szó, hogy az anyuka mindenáron elküldte a gyerekeit, hanem arról is, hogy az apuka meg elhozta. Ketten hozták meg ezt a döntést. A kérdés úgy is szólhatna, hogy milyen alapon hozza a párom a házamba a beteg kölykeit. Itt a kérdezőnek a saját párjával kellene közös nevezőre jutni.
Egyébként minek kell b@nkózni, mert összejött egy 3 gyerekessel? Mert egy 3 gyerekes apukának nincs már joga új életet kezdeni? Lehet épp az anya volt egy r@banc és az apa full normális. Miért is ezen van a hangsúly?
Az a helyzet, hogy a nők is rettenet szemetek tudnak lenni.
Betegen nem is adnám oda agyerekeim kivéve, ha a munkám nem engedné, hogy maradjak. Nem bíznék senkibe , hogy úgy figyelnek rájuk, mint én magam. Hiába az apjuk.
47-es mintha róla írtál volna.
Ő is heti 3 nap 4 órát dolgozik, de azért van nyáriovi, bébiszitter, nagyszülők, dédik és nálunk is vannak minden héten, de tőle nem hallasz mást csak, hogy panaszkodik, ő már ezt nem bírja, neki nincs élete stb. Pedig vele vannak a legkevesebbet a gyerekek.
De miért a párod exére vagy kiakadva, mert "elküldte" hozzátok a betegeket?
Ennyi erővel lehetnél a párodra is kiakadva, mert ő meg elvitte őket és kvázi leszarta a te gyereked és a közöset is... Persze könnyebb az exet hibáztatni meg ódákat zengeni róla, hogy milyen szar anya, de ha ennyire alja nő, a párod miért csinált neki 3 gyereket? Gondolom ő se top10es kategória, ezen gondolkodj el inkább, mielőtt mindenért a szóban forgó nőt hibáztatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!