"Elkülditek" az apához a gyereket ha beteg?
Elvált anyukák ti oda adjátok a gyereket apának ha beteg?
Úgy, hogy az apa háztartásában is van gyerek.
Párom exe megint tiszta betegen adta ide a gyerekeket. Ovikezdés előtt ez nagyon jó, fertőzzék le az én gyerekeimet is.
Legutóbb az én gyerekeim voltak betegek, szóltunk neki, nem is engedte a gyerekeket el ne kapják
Kicsit ugy érzem az én gyerekeim le vannak sz@rva...50 percre lakik tőlünk és nem szólna, hogy betegek. Már ott volt a párom mikor elkezdte sorolni melyiknek melyik gyógyszert adja. Tiszta láz, takony mind a 3.
Persze mind a három sír az anyja után, ő meg a telefont sem veszi fel.
Te mar csak tudod :)
Hisz ismersz engem, a férjem, az exét, a gyerekeket.Mindenkit.
Nem igaz?
Nem.
PErsze, hogy el, addig is nyugi van, mellesleg az apjuk is vegye ki a részét a szarságokból is. :)
Az meg, hogy te egy elvált pasival jöttél össze, a te bajod, a gyereknek akkor is az apja, ha műtétre készül, vagy épp diplomázik.
Igen.
Mikor régen betegek voltak a gyerekek ott aludt pár estét. De ez már nem kivitelezhető az anya párja miatt.
A gyerekeknek meg az anyjuk kell ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!