Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vettél (veszel) gyermekednek...

Vettél (veszel) gyermekednek fidget spinnert (pörgettyus jatekot) (mai "őrület)? Elvileg jot tesz a koncentracios képességnek is

Figyelt kérdés

De ha pl egyik kézbol a màsikkal el akarja kapni,ugy a szem-kéz koordináciohoz is jo.

Illetve arra is hogy felfedez a gyermek hogyan használja ujjait(finommotorika mert elvileg ugyanazzal a kezzel kellenne "pöckölni", amelyikben fogja.

Vagy csupán figyelemfokuszálás vagy figyelem nelkuli finommotorika..

Van legyintesz egyet egyszeruen rá, hogy hülyeség?

Vélemények?

2017. júl. 2. 13:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Kinaibol vettem, lanyomat 2 napig erdekelte, azota ott van a polcon. Erre mennek hogy ha mindenki vesz 1-et az mar jo penz.
2017. júl. 4. 06:28
 22/24 anonim ***** válasza:
Én veszek, filléres tétel. Ennél sokkal drágább hülyeségeket is megvettem, ha a lányom nagyon szerette volna.
2017. júl. 4. 14:28
 23/24 A kérdező kommentje:

Megint 1500-ért láttam máshol és ahogy ránézek, hogy egy műanyag "semmi", otthagytam..vettem helyette igazi (nem kis béna csilingelő, hanem "akkusztikus")csengőt, mert harang (bimm, bamm)mániás korszaka van, de nagyon :)

Lehet fidget spinner-t majd rendelek valahonnan valamivel

2017. júl. 5. 22:35
 24/24 anonim ***** válasza:

Wish-en konkrétan ingyen lehet rendelni, csak a postaköltséget kell megfizetni, de vannak extra olcsón, olcsó postaköltséggel, így maximum 600Ft-ből meg lehet úszni és hatalmas a kínálat!

A legtöbb helyen pontosan ugyan ezt a kínait árulják, horror áron, pl telefonosnál 4000 Ft.-ért. Doboza minden egy az egyben ugyan az, én az öcsémnek rendeltem, mert megveszett érte.

Ahogy rajta láttam, talán addig volt jó, amíg a suliban órán lehetett pörgetni, mostanra már nem érdekes.

Annyiban jó, hogy addig sem a gép előtt ülnek, de ez is hülyeség, mert a gép előtt néznek róla videókat. Legalábbis én így látom.

2017. júl. 14. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!