Vettél (veszel) gyermekednek fidget spinnert (pörgettyus jatekot) (mai "őrület)? Elvileg jot tesz a koncentracios képességnek is
De ha pl egyik kézbol a màsikkal el akarja kapni,ugy a szem-kéz koordináciohoz is jo.
Illetve arra is hogy felfedez a gyermek hogyan használja ujjait(finommotorika mert elvileg ugyanazzal a kezzel kellenne "pöckölni", amelyikben fogja.
Vagy csupán figyelemfokuszálás vagy figyelem nelkuli finommotorika..
Van legyintesz egyet egyszeruen rá, hogy hülyeség?
Vélemények?
Megint 1500-ért láttam máshol és ahogy ránézek, hogy egy műanyag "semmi", otthagytam..vettem helyette igazi (nem kis béna csilingelő, hanem "akkusztikus")csengőt, mert harang (bimm, bamm)mániás korszaka van, de nagyon :)
Lehet fidget spinner-t majd rendelek valahonnan valamivel
Wish-en konkrétan ingyen lehet rendelni, csak a postaköltséget kell megfizetni, de vannak extra olcsón, olcsó postaköltséggel, így maximum 600Ft-ből meg lehet úszni és hatalmas a kínálat!
A legtöbb helyen pontosan ugyan ezt a kínait árulják, horror áron, pl telefonosnál 4000 Ft.-ért. Doboza minden egy az egyben ugyan az, én az öcsémnek rendeltem, mert megveszett érte.
Ahogy rajta láttam, talán addig volt jó, amíg a suliban órán lehetett pörgetni, mostanra már nem érdekes.
Annyiban jó, hogy addig sem a gép előtt ülnek, de ez is hülyeség, mert a gép előtt néznek róla videókat. Legalábbis én így látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!