Vettél (veszel) gyermekednek fidget spinnert (pörgettyus jatekot) (mai "őrület)? Elvileg jot tesz a koncentracios képességnek is
De ha pl egyik kézbol a màsikkal el akarja kapni,ugy a szem-kéz koordináciohoz is jo.
Illetve arra is hogy felfedez a gyermek hogyan használja ujjait(finommotorika mert elvileg ugyanazzal a kezzel kellenne "pöckölni", amelyikben fogja.
Vagy csupán figyelemfokuszálás vagy figyelem nelkuli finommotorika..
Van legyintesz egyet egyszeruen rá, hogy hülyeség?
Vélemények?
Mindketten vettek ilyet a zsebpénzükböl. Tele volt vele a búcsú. :)
Nem javítja a koncentrációt, és két nap után a fiókban landolt, mert megunták. Nem lehet vele csinálni semmit.
Azon kívül, hogy divat, meg valakinek jó ötlet, semmi értelme. Nem tilttam meg, hogy vegyenek, így legalább megtanulják, hogy ilyenre költeni pénzkidobás.
Ötlet=üzlet.
Egyszer szeretném érteni, mi alapján cseréli ki a szavakat az okosteló. :)
Nem fogok venni.
Rokon gyerektől egyenesen el kellett kobozni mert annyira ráfüggött
A kisebbeknél talán segithet a finommotorikában stb?
Nagyobbaknál megérthető hogy ráun.
De a függést nem is gondoltam volna :)
De pl nagyobb gyereket meg jojozni láttam. Gyerekemnek semmi ilyesmije nincs..nem tudom vegyek e ezt azt ilyesmit neki, jot tenne e, még ceruzafogást is gyakorolni kell
Igen vettem 2db volt 1000 ft a piacon :)
Szereti pörgetni meg trükközni 4 napja van használatban
Én kb 1500 ft ért láttam
Kínaiban(amit nem merek)1000 ft
En nem koboznám el, inkább, mint a tablet stb függőség
"a finom motorikában" nem ismerem a pörg.hatásást, de a finom motorikában a legjobb segítség a kötés, fonalmuka, szövés, gyöngyfűzés és a vastag krétával nagy papíron rajzolás -> onnan haladva a kisebb felé
vannak ilyen kis eszközök - hobby boltban:
"körmöcske" - amin kézzel köt, itt kimerítően:
Üres marketingduma, hogy fejleszt bármit, ebből a célból biztos nem vennék.
A 8 évest nem érdekli, így nincs is neki. Ha érdekelné, vehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!