Pókembermánia 3 és fél éves a kislányomnál. Valaki hasonló őrületben?
Figyelt kérdés
Nem egy fiús típus nagyon kis nőci, kivéve ez a Pókembermánia. Ja és Demjén őrült, minden számát ismeri és énekli. Én Halász Juditot szerettem az ő korában de őt abszolút soha nem kötötte le.
Azt hozzáteszem hogy autózás közben szúrta ki a Demjén számokat és ordított hogy tekerjem vissza persze mivel rádióból szólt nem tudtam, úgy írattam egy Demjén összes CD-t.
#Pókember #Demjén őrület
2012. okt. 7. 12:24
1/4 anonim válasza:
Nálam is vannak hasonló mániák a gyerkőcöknél, majd lecseng...
2/4 anonim válasza:
Az én egyébként minden szempontból nagyon pasis 4 éves fiam most éppen a pónik után érdeklődik lelkesen... :) Mivel van neki húga is, ennél fogva van rá lehetősége, hogy kipróbálja. Majd elmúlik, én nem estem kétségbe. Hello Kitty bögrénk is van, évenként kétszer abba kéri a kakaóját. Na bumm! Én is szerettem az indiánokat gyerekkoromban, meg cowboyosat is játszottam, mégis normális (na jó, majdnem normális... :D) felnőtt nő lett belőlem.
3/4 anonim válasza:
Fiúunokáim ebben a korban szintén Pókember-mániások voltak/vannak.
Az egyik már iskolás. A legújabb mániája a modern csatajelenetek rajzolása, hajóval, tankkal, repülővel, helikopterrel, ejtőernyőssel, tengeralattjáróval. (Az utóbbi nem felismerhető, az összes többi nagyon jó.)
4/4 anonim válasza:
Szia nálunk 4.5 éves a fiam szó szerint rá van kattanva pókemberre egyfolytában pókemberről énekel pókembereset játszunk, pókemberes képregényeket is kapott azokat nézi,sikerült legalább elmagyarázni, hogy nem létezik igazából mert emiatt összeveszett az oviba a többiekkel mert, hogy Ő pókember, a nagyobbak meg kinevették. Tavaly Villám és Matuka volt az isten. Egyébként imádja a kislányokat 2 szerelme is van és többet van lányok társaságában mint fiukkal.Én is ilyen voltam star wars, super man na ezeket éjjel nappal néztük videón anyám már mondta hogy füstöl a videó mert annyiszor megnéztük egy nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!