Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vettél (veszel) gyermekednek...

Vettél (veszel) gyermekednek fidget spinnert (pörgettyus jatekot) (mai "őrület)? Elvileg jot tesz a koncentracios képességnek is

Figyelt kérdés

De ha pl egyik kézbol a màsikkal el akarja kapni,ugy a szem-kéz koordináciohoz is jo.

Illetve arra is hogy felfedez a gyermek hogyan használja ujjait(finommotorika mert elvileg ugyanazzal a kezzel kellenne "pöckölni", amelyikben fogja.

Vagy csupán figyelemfokuszálás vagy figyelem nelkuli finommotorika..

Van legyintesz egyet egyszeruen rá, hogy hülyeség?

Vélemények?

2017. júl. 2. 13:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
40%
Vehetsz neki nyugodtan, csak ne fémet, mivel ha abból a súly kiesik, és lenyeli, nagyobb bajok lesznek, mint a műanyagból. Nekem is van ilyenem, nyugodtan vehetsz a kínaiból is, én pl. egyiket onnan vettem, az sokáig pörög nagyon.
2017. júl. 2. 14:35
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ott a lényeg a kérdésedben "Elvileg"! A fiamnak van. Kb. 2 napig érdekelte, pedig ő volt érte megőrülve. Ez jó kis marketing fogás, annak jó, aki kitalálta. Egyébként értelmetlen kacat.
2017. júl. 2. 14:56
 13/24 anonim ***** válasza:
21%

Nem vettem és nem is fogok a 7 éves fiamnak.Sőt,azt sem engedem,hogy bárki más (pl. rokonok) vegyen neki.

Van más módja is a fejlesztésnek.És veszélyesnek is tartom.

Lehet lepontozni,én ilyen begyepesedett agyú,szűklátókörű anyuka vagyok...

2017. júl. 2. 15:00
 14/24 anonim ***** válasza:
90%
Rendeltünk az ebayröl 2 is olcsobb volt onét rendelni joval,lányom szeret vele játszani pörgeti .igaz nem egésznap de ha eszébe jut játszik vele,
2017. júl. 2. 15:31
 15/24 jafnrétti ***** válasza:
100%
Vettem a 9 évesemnek, na nem 1500-ért, hanem kb. 300-ért, Wish-ről rendeltem. Nagyjából 3 napig volt érdekes, erre háromszázat megért, ezerötöt már nem ért volna :D
2017. júl. 2. 15:46
 16/24 anonim ***** válasza:
66%
Hat nem a harom eves gyereknek valo...
2017. júl. 2. 15:55
 17/24 anonim ***** válasza:
48%
Az okostelefon meg még jobban fejleszti a finommotorikát, ha belegondolsz... azon pötyörészni sokkal macerásabb...
2017. júl. 2. 16:09
 18/24 anonim ***** válasza:
91%

Balatonon tele vannak velünk az árusok, hát egyet a kezembe vettem és..

Semmi, csak unalom. Se magamnak, se gyereknek önszántából nem vennék. Ha annyira szeretné mégis, zsebpénze ott van rá.

2017. júl. 2. 17:40
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Enyémeknek is van, aztán elővettem a ninja csillagomat és megmutattam hogy apának milyen fidger spinnere van – egyből én lettem a menő.
2017. júl. 2. 21:48
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Én vennék. Most nem azért, de pár száz Ft, ennyibe nem halnék bele, ha beválik, és fejleszti a mozgáskoordinációját, koncentrációját, ha nem. És nekem szüleim sosem vettek semmit, amire ők azt hitték, hülyeség (az illatos tusfürdőtől kezdve a fotóalbumig, szóval nem az iPhone kategóriáról beszélünk), meg is lett a hatása... 18 áves korom után pár év alatt szinte az összes pénzemet elszórtam, mert végre körbevehettem magamat olyan dolgokkal, amik tetszenek és amiket ÉN hasznosnak tartok.
2017. júl. 3. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!