Olvastátok ezt a korábbi kérdésem? A párom gyerekének az anyja most már mindent megpróbál tönkretenni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgy..
Ez volt az a kérdésem.
Most éppen egy sokkal nagyobb problémát generált. Úgy volt, hogy a fiával és a nővérem lányával 2 hétre elmegyünk nyaralni. A gyerekek várták, mi is, de tegnap azt mondta a párom fia, hogy nem akarja egyedül hagyni az anyját, mert biztosan nagyon szomorú lesz. Kérdezte tőle a párom, hogy ezt onnan veszi, ha hétvégére jön el akkor is jól megvan az anyja. Erre mondta a fia, hogy előtte este sírt a fiának, hogy majd mit csinál ő addig, amíg ő jól érzi magát VELEM, ő majd otthon szomorkodik, meg majd sokat gondol rá, de persze elmehet, ha akar.
Hát eléggé kibuktunk rajta, a párom elment és mondta neki, hogy szerinte normális dolog-e egy ekkora gyerekre lelki terhet rakni és akadályozni abban, hogy jól érezze magát az apjáékkal. Ő meg azt mondta, hogy nem tehet róla, így érez és ha nem akar menni a gyerek akkor nem fog.
Mi sosem erőltettünk semmit. De a gyerek teljesen be volt sózva, hogy mikor megyünk már, milyen jó lesz, tengerpart, stb... A párom azt mondja ezen úgyis túllép majd a gyerek, mivel szerencsére még van pár hetünk és úgyis sikerül majd elmagyarázni neki, hogy az anyja csak meglesz valahogyan nélküle is egy picit.
Szerintetek, hogyan használhatja fel a saját fiát arra, hogy keresztbe tegyen nekünk? Meg olyan SMS-t írt azután, hogy a párom elment hozzá, hogy "akár mit csinálsz, ő az én fiam marad". Nem érti meg, hogy én csak egy jó nyaralást szeretnék a párom fiával és nem az övével. Én nem arra gondolok, hogy ez az ő fia, hanem, hogy a páromé. Ezért szeretem, és ezért próbálok vele jól kijönni, ha más lenne az anyja, akkor is a gyerek a fontos. Neki miért nem, mikor egyfolytában azt hangoztatja, hogy ő az anyja?
na,most ez a többszáz fős nagy esküvő,aminek meg fogjátok adni a módját, ez ugyanaz az esküvő,mint amit nem is akarsz,mert te boldogabb vagyegy egyszerű párkapcsolatban, mint más egy akár többgyerekes házasságban?
nem nekünk kell megmagyaráznod,hogy ezt te nem is akarod,hanem magadnak.
Nyilván senki nem mondja,hogy egy rossz házasságot szeretnél,csak látszik,hogy nem kerek a történet.
Egyébként érthető,ha nehezen dolgozza fel egy nő azt,hogy a párja egy másik nőt már egyszer jobban szeretett mint most őt,mélyebbre jutottak a kapcsolatukban,egy életre párnak akarta,hiszen feleségül vette.
De hidd el,azzal nem tudod emelni a státuszod,ha abban a pózban tetszelegsz,hogy te miyen normális vagy azzal a gyerekkel,ellentétben a hisztérikus anyjával.
kilóg a lóláb,hogy tudat alatt azt bizonygatod,hogy te jobb anya lennél.
hát ez csak azért baj,mert így belevonsz egy gyereket a feldolgozatlan problémádba.
szerintem háttérbe kéne vonulnod,a gyerek az övék ők döntenek róla közösen,ebben te kívülálló maradsz,ha beleszólsz és az anyját ócsárolod a párodnak az elég visszás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!