Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Reggel van, de mar az estet...

Reggel van, de mar az estet varom, ti is vagytok igy? 2 eves a gyerek.

Figyelt kérdés

Mar reggel 7 kor kezdte a nyavogast, 45 percet alszik majd ebed utan, es este 10 elott nem hajlando elaludni. Nem birom ezt vinnyogast, nyuszogest, hisztit napi 15 oraban, hogy legyen konnyebb ?

Apja nincs a kepben, rokon nincs, panel, a kanikulaban hova vigyem, jatszohazra nem telik naponta.

2017. jún. 29. 08:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
54%
Előző vagyok bocsi csak most olvasom hogy külföld:-(
2017. jún. 29. 17:46
 22/25 anonim ***** válasza:
52%
igen ,en is ugyan ezt erzem a 2 eves gyerekemmel.kocsink nincs,elegge kint lakunk mindehol,apa reggeltol estig dolgozik(szo szerint).fullaszto meleg van,semmihez sincs kedvem (de a gyereknek se) ,itthon mar mindent meguntunk,kisgyerekes barataim nincsenek,sot nagyon mar semmilyenek.mamahoz tudom neha elvinni,de neki sajnos minden baja van meg turelme sincs,gyakorlatilag meset nezet vele egesz nap.szeptembertol remelhetoleg beveszik a bolcsibe ,o is latom hogy unatkozik mar.en egyebkent levelezon tanulok,ha este 10 elott elalszik a gyerek akkor tanulgatok.nagyon sivar lesz ez a nyar...
2017. jún. 29. 18:28
 23/25 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó, vannak facebook csoportok, írj hirdetést, keress a környékedről anyukákat hasonló korú gyerekkel és szervezzetek együtt programokat. Én találtam így jó ismerősöket, minden hétvégén megyünk valamelyikünkhöz, nyársalunk, grillezünk,bográcsolunk, a gyerekek játszanak. Járunk együtt közös programokra is, és nem akadály ha valakinek nincs kocsija, valahol mindig van hely.
2017. jún. 29. 18:33
 24/25 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

Kulfold, kis falu, auto nelkul meg vagyunk love. Ahova tehetem megyunk persze busszal.

Ezek az itthoni amit irtatok pl. szappanbol kreta jo otlet, igaz ez is inkabb csak furdeshez.

7 kor kel , este 10 elott nem alszik el, es napkozben 45 percet alszik. Akarhogy is nezzuk, ez igy rengeteg...

2017. jún. 29. 22:14
 25/25 anonim ***** válasza:

Igen, mert nincs lefárasztva.

Ne haragudj, de egyszerűen nem értelek. Tudom, el vagy keseredve, de ez így nem élet, sőt, kilátásod sincs rá, hogyan javíts a helyzeteden! Ha ennyire drága az ovi, mégis hogy gondoltad, a jövőt?

Pedig annak a gyereknek élmények kellenek, nem egy holtfáradt, besavanyodott anya.

Nem opció a hazaköltözés?

Munkát, barátokat, társaságot kell szerezned, nagyon sürgősen.

2017. jún. 30. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!