Reggel van, de mar az estet varom, ti is vagytok igy? 2 eves a gyerek.
Mar reggel 7 kor kezdte a nyavogast, 45 percet alszik majd ebed utan, es este 10 elott nem hajlando elaludni. Nem birom ezt vinnyogast, nyuszogest, hisztit napi 15 oraban, hogy legyen konnyebb ?
Apja nincs a kepben, rokon nincs, panel, a kanikulaban hova vigyem, jatszohazra nem telik naponta.
Én is így vagyok vele, az a nap legszebb pillanata mikor végre este lefeküdhetek aludni, amint reggel felkelek már azt várom..
Pedig nálunk a párom is itt van és barátaim is vannak. Amúgy 3,5 és majd' 1,5 évesek a gyerekek
Miért nem mész vissza dolgozni? Egyáltalán hogy tartod el magatokat?!
Mert gyt., gyed vagy saját pénz nélkül nehéz.
Egyébként meg a gyereknek nagyon is jót tenne a bölcsi, nem unná szarrá megát otthon - ugyanis a jelek szerint te nem tudod lekötni.
Ez NEM baj, nekem unokahúgom 1,5 éves korától bölcsis, mert igényli, ő is meghal, ha két napig otthon kell lennie, mert közösségben érzi jól magát.
De ezt a szülők felmérték és vitték bölcsibe.
Kulfoldon lakom. Diplomas munkammal ( itt vegzett egyetemmel ) sem keresnek annyit, mint amennyibe a bolcsode kerul, ugyanis itt nincs ingyen.
Sot, 3 eves kor felett ovoda is csak napi 3 ora ingyenes.
Nos, kérdező, bár lepontoztál, mint az óvodások, ebben IS segítek neked: a bölcsöde fizetése befektetés a jövőbe, hogy ne 3 év kieséssel légy kezdő a piacon, hanem addigra már tarts már valahol munkában, keresményben, pozícióban stb.
Igen, én is így csináltam. Több gyerekkel, mert tudható előre, hogy a gyereknek költségei vannak.
Ráadásul egy épeszű szülő inkább fizet, minthogy a gyereke egy éven át szétunja magát egy unatkozó szülővel, kortárscsoport és egyebek híján, egy kánikulában, panelben ülve, egy anyával, aki már reggel 7-kor nem bírja elviselni.
Én nem így vagyok. Ma meleg volt, az erkélyre kiraktam a medencéjét, beárnyékoltam, és ott hűsöltünk.
Utána csináltunk sütés nélküli sütit és fagyit, ő is segített, meg persze összedobtuk az ebédet is.
Ébredés után átmentünk barátnőmékhez, ott hasonló korú kislány van, ők rosszalkodtak, míg mi beszélgettünk, nemrég értünk haza. Most mesét néz, én meg megyek vacsorát készíteni.
Utána még fogunk kirakósozni, mondókázni
Holnap strandra megyünk
Holnap után nagybevásárolni megyünk, ha már ott vagyunk játszóházazunk is egyet
Tervben van még a játszóterezés(Van pár jó árnyékos, például Vuk, Bikás park)és vizes játszótér is (Tarzan park)
Megyünk még a Balatonra, Velencei tóra (reggel megyünk, este jövünk, vonattal, ez is nagy kaland neki)
Szappanból meg ételfestékből krétát csináltam és kidekoráltuk a csempét a fürdőben, ezzel is eltelt egy-két óra.
Van csúszdája, ugrálóvára, sokszor odatoljuk a csúszdát az ugráló bejáratához, nagyon élvezi hogy mikor belecsúszik nagyot huppan. Ezeket is el lehet tenni ha meguntuk nem foglalnak nagy helyet.
Vagy csak simán bepakolom a bicikliülésbe és megyünk.
Szereti még a Margit szigetet is, van tó, árnyék, állatsimogató, lehet lovagolni..ez egy fél napos program
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!