Ha ti betegek vagytok, hogy próbáljátok megakadályozni, hogy a gyerek is elkapja?
Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 15:17
2/5 anonim válasza:
Kifejezettem semmit. Párom sokat beteg, még sosem kapta el tőle a kislányunk.
Persze ilyenkor kerüli h ráfujja a levegőt. Na meg nálunk nincs ilyen h szájra puszi.
3/5 anonim válasza:
Nagyon semmit, inkább fordítva szokott lenni, én kapom el az ő betegségét. De ha beteg vagyok, akkor igyekszem, hogy mindig csak a hajára vagy a ruhájára adjak puszit, illetve olyankor kizárt, hogy egy kanállal együnk. De legutóbb vettem a gyógyszertártban maszkot, mivel elég kellemetlen szájfertőzésem volt, és nem akartam senkinek se továbbadni.
4/5 anonim válasza:
Karácsonykor nagyon komoly tüdőgyulladásom volt,elszeparáltam magam tőlük.Persze egy kis lakásban ez nehezen kivitelezhető,de megoldottuk.
A téli szünetben végig együtt voltunk itthon,egyikőjük sem lett beteg.
5/5 anonim válasza:
Nálunk is én szoktam tőle elkapni. De a múltkor arcüreg gyulladásom volt, és szájmaszkban mentem be a bölcsibe a gyerekért, hogy ne szórjam szét a bacikat. Nyilván otthon is a szájmaszk lenne a megoldás ilyenkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!