Miért nem köszön? Mit tehetnék még?
3 éves kisfiam egyszerűen nem hajlandó köszönni :(... Ha találkozunk ismerőssel (szomszéd, rokon, stb..) de akár a bölcsiben is, szégyenlősen lehajtja a fejét, vagy elfordul. Szoktam kérni őt, hogy köszönjön, de nagyon ritkán teszi meg.
Ha nem köszön sosem hagyom szó nélkül, utána el szoktam neki szépen magyarázni ha már elmentünk az illető mellett akinek köszönni kellett volna, hogy miért kell(ett volna..) köszönni, kiknek kell köszönni, hogyan, stb... persze az ő szintjén.
Próbáltam már azt is, hogy előre szólok neki, hogy ott jön XY néni/bácsi, innen és innen ismerjük, kérlek szépen köszönj neki úgy hogy csókolom/szia, stb...
Ez is nem vagy csak nagyon ritkán működik...
Mondtam már neki, hogy csúnya dolog nem köszönni az ismerőseinknek, szomorúak lesznek, stb...
Mi lenne a hatékony módszer?
Vagy ez 3 éves korban szokványos és még elfogadható és majd beérik a tanítás és egyszer csak elkezd köszönni?...
Szegény idős hölgy.
Talán javasolni kellett volna neki, hogy ne a köszönés forszírozásával próbáljon meg egy 3 évessel barátkozni.
Irreleváns. A szakmai hozzáértésemet nem befolyásolja.
De hogy boldog legyen a sok lepontozó házimunci: van. 4, ebből egy ikerpár.
Az értelmezve olvasás megkönnyíti az életet. HA elolvastad volna a válaszaimat, akkor nem írtad volna le ezt az abszurd hülyeséget, amit összehordtál.
Mivel fogalmad sincs, hogy miéről beszélsz, így nem is számít, hogy mit gondolsz egy olyan szakai hozzáértésről, ahol sem a hivatáshoz nem értesz, sem az illető munkáját nem tudod megítélni.
Ja, hogy Suttyófalva ... És mondd, neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!