Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik sokszor passzolják le a...

Akik sokszor passzolják le a nagyszülőknek a gyereket és nem dolgoznak miért teszik?

Figyelt kérdés
Aki dolgozik azt megértem. Aki nem azt viszont nem. Ti hogy vélekedtek erről?
2016. nov. 6. 17:44
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

Ezt nem ertem mire irod hogy ti legalább nem éltek egymás mellett?!

Ezt kinek cimezted? Nekem?

Nem szolok én le senkit ha kiakar kapcsolni én is kiszoktam néha csak mondom furcsa hogy a gyerek kicsi korától kezdve inkább volt mamával mint anyával ismétlem úgy hogy mama még dolgozik és néha már terhére volt.

Mindenkinek jár a szabadság természetesen csak nem értettem miért vállalta.

Vagyis kicsit tudom mert en azelőtt mondtam hogy belekezdtünk a baba projektbe.

Akkor azt mondta hogy ő azt hitte egyszerre leszünk terhesek. Én meg azt mondtam hogy miért várnék én rád?

Aztán valahogy ő hamarabb teherbe esett mint én.

Ezért furcsállom hogy állandóan levan adva a gyerek. Nem heti 2 alkalommal pár órára, hanem amikor csak teheti leadja. Értitek?

Nem suli után mama megy érte és akkor kész addig még anya nem végez pesztrálja.

Nem dolgozik a nő, hanem barátnőzik meg vásárolgat meg úgy érzem inkább élné még a régi életét gyerek nélkül.

Ezért nem értem akkor miért sietett.

Mert mi már terveztük?

Nekünk nehezen jött össze.

2016. nov. 8. 16:18
 32/32 anonim ***** válasza:

Az attól függ mennyi a sok!

Szerintem ha a nagyszülő szereti az unokáját akkor szívesen van ő is az unokájával és nem veszi kényszernek vagy lepasszolásnak.A napi 1-2 óra is lehet normális,m a 1 nap 24 órából áll,a maradék 22-ben a szülők intézik.Vannak több emberes babák,akik egyszerűen kikészítik mind2 szülőt,hónapokon vagy akár 1-1,5 éven keresztül is akár rosszul alszanak,nem alusszák át az éjjeleket és lehet,h ilyenkor jól esik anyukának egy kiadós alvás,amíg nagyi ,eg kibabázhatja magát. ☺

Van a másik véglet aki ott jagyja gyakorlatilag a nagyszülőkre,h "nevelje ő,minket is felnevelt,neki jobban megy,ő jobban tudja"..Ez sztem semmi más,csak lustaság és az ilyen sztem nem anyának való.

Nálunk hétvégenként szombatra elvitte a nagyi magàhoz aludni.Nem szórakoztunk,hanem aludtam éjjel normálisan,vasárnap pedig gyorsan megcsináltam mindent amit nem akartam akkor amikor a lurkóm is otthon van/fertőtlenítés,ablakpucolàs,hűtőtakarítás,felmosás,sütősúrolás stb/,m ezek sztem károsak és nem szerettem volna ha belélegzi,m mellettem áll,a felmosóvízben meg értelemszerűen pancsolt volna 1,5 évesen....Nálunk ez nem jelentett gondot,anyukám is imádta és ő is anyukámat!

2016. nov. 8. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!