Akik sokszor passzolják le a nagyszülőknek a gyereket és nem dolgoznak miért teszik?
Most miért veszed magadra nem rólad beszélek.
Akkor jó. Ha tök normalis hogy nem dolgozik és ahogy csak tudja leadja mamának.
Ez a jó anya ismérve mert kiegyensúlyozottabb nélküle.
Csak nekem furcsa volt mind annak ellenére hogy jar anyának is a szabadság es azon kivül hogy jár minden adandó alkalommal levan passzolva a gyerek úgy hogy mama is dolgozik. Oke.
Köszi a valaszokat. 😊
Rengeteg oka lehet. Nem tudni, hogy az anyuka hogyan elte meg a hatalmas valtozast az eleteben, ami a kisbabaval jar. Lehet, hogy neki tobb kikapcsolodas kell, mint pl neked, de ettol meg nem lesz rossz anya. Van, aki nem annyira csaladcentrikus, es kell neki a heti par ora kikapcsolodas, kulonben bedilizne. Ezzel szerintem nincs semmi baj, hogyha ennek ellenere nincs elhanyagolva a gyerek, es a nagyszulok sem banjak.
Lehet, hogyha nem tenne meg ezt az anya, akkor nagyon bezarva erezne magat (fuggetlen attol, hogy mennyire imadja a gyereket), es bekattanna egy ido utan. Szerintem jobb, ha a nagyszuloknel van egy kicsit a gyerek, ameddig anyuka ujratoltodik, es utana boldogok mindketten. Senkinek nem lenne jo, ha az anyuka depresszios lenne a bezartsagtol. A babara haragudna ok nelkul, a parjaval is nagyon valoszinu, hogy tonkremenne igy a kapcsolata, es onmagaval is hatalmas harcban lenne.
A ket nagy heti 2 delutan a mamanal van suli utan.ott lakik a mama az iskola mellett,O megy ertuk (tanar,tehat a delutanjai szabadok)minden masodik het penteken ott is alszanak,szombaton az apjuknal (igen ez nalunk elvileg lathatas,de ha nem valtunk volna el is valahogy igy lenne,mert a mama igenyli,es a gyerekek is.apuka nem er ra hetkoznap delutan)
"Szabad" hetvegen az en szuleimnel vannak vagy pentek,vagy szombat ejjelre.vagy mindketto ha epp ugy jon ki.
Oszi,tavaszi,nyari szunetben is sokat vannak a mamaknal.nyaron 10napot a balcsin nyaralnak,10napot kulfoldon a mamaval.plusz meg csomoszor par napokat mennek ide-oda vagy csak siman a mama elviszi oket.
A kicsi 7,5 honapos,mar o is 3 szor aludt a mamanal csak ugy.mert mama orul neki,hogy ott van(o uj kapcsolatbol,az a mama nem dolgozik)ha nagyobb lesz biztosan viszik majd ot is erre-arra.
Szabadnapjaimon nagytakaritok,pihenek,baratnozok,apaval csinalunk kozos programot.
Mikor a nagyok nincsenek akkor apa vigyaz a picire en pedig kimenozok.
Mert igenyem van ra.
A gyerekim pedig csupa jo elmennyel gazdagodnak a mamakkal.
Mikor gyerek voltam en is minden hetveget,szunetet mamameknal toltottem falunk.imadtam ott lenni.mai napig rengeteget megyek nagyszuleimhez.nagyon szeretem a mamamat,mindent megbeszelek vele meg igy felnottkent is.
Szerintem ez csak jo a gyereknek,es a szulonek is.
Párom nem megy el semerre mellőlem és a két lányunk mellől. Nem igényli. Elég neki a heti 5 munkanap,meg két hetente két nap suli munka helyett másik városban. Én körmöshöz fogok menni majd csak el. Én se igénylem a bulit,ivást,barátnözést. Aki van itt barátnő,neki is férje van,szereti a gyerekeket is. Ha akarnak,átjönnek üajd,de náluk is munka,suli mellé,saját élet,nem ettől barátok,hogy járnak-e ide vagy sem.
Nekem a kettesben létre van igény,vagy hárman a naggyal ,akit vinni lehez ide oda,a picit még nem. Mozi,vagy kiugrani Bécsbe pl. Ezekre anyós vállalja őket. Több napra majd kettőt csak később,mert még újszülött a picit,a nagy 4éves,aztán ugye a nagyot egész nap le kell kötni,mellé a babát is gondozni kell. Ezzel nem lenne gondja neki,de altatást még nem vállal,mert a babát nehezebb még letenni,de a nagy meg igényli hogy oda bujhasson mamához.
Nem.a kicsi meg a szo szoros ertelmeben nem igenyli.de kesobb fogja,biztos vagyok benne.a magam,es a ket nagyobb gyerekembol kiindulva.egyenlore En es Apa igenyeljuk a kettesben,moziban,etteremben toltott esteket.
Mi legalabb nem csak elunk egymas mellett.attol,hogy van egy pici gyerkocunk meg nem szuntunk meg nonek es ferfinek lenni.
A gyerkoc meg legalabb nem fog 2-3-4 evesen a nyakamba kapaszkodva orditani ha veletlen valamiert feltetlen a mamara kell hagyni.mert azert lassuk be,akarmikor tortenhet olyan,hogy a gyerekre vigyazni kell akar tobb napra is a nagyszulonek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!