Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mit készítetek nagyszülőkne...

Ti mit készítetek nagyszülőknek karácsonyra 5 évessel? (többi lent)

Figyelt kérdés
Gipsz lenyomatot meg fényképes naptárt nem szeretnék, előző éven volt sógyurmából karácsonyfadísz de festettünk már képkeretet is meg képet is amit bekereteztettünk. Szóval ötleteket várok SOS!!
2013. dec. 3. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Na, lelkesen írtam volna a képkeretet. :(

Azért leírom: vettünk natúr fa keretet, bekentük Unikittel jó vastagon, és különböző méretű és színű gombokat ragasztottunk bele, ill. különböző kis csillogó virágokat, szívecskéket, stb.

Ha szeret rajzolni: sima pólóra (vagy bármire) textilfilccel rajzolni.

[link] (csak ezt találtam, de mi a Gulliverben vettük)

2013. dec. 3. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Az enyém csak 33 hónapos, a tiéd nyilván sokkal több mindent tud, de azért leírom, hogy nálunk mik voltak már:

sógyurmából tenyérnyom, talpnyom, karácsonyfadíszek, festett fényképkeret, festett kavicsok rétegezve díszes üvegbe töltve, karácsonyi asztaldísz (kosárba pakolva gyertya, szalag, toboz, dísz, gyöngy, stb). Most akarok majd megpróbálkozni hóember készítéssel vattából. Meglátjuk... Remélem ihletet azért adtam! :)

2013. dec. 3. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Süthető gyurmából készítettünk hűtőmágnest.
2013. dec. 3. 23:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, ez a hűtőmágnes jónak tűnik :) Azért várok még ötleteket!
2013. dec. 4. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!