Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik sokszor passzolják le a...

Akik sokszor passzolják le a nagyszülőknek a gyereket és nem dolgoznak miért teszik?

Figyelt kérdés
Aki dolgozik azt megértem. Aki nem azt viszont nem. Ti hogy vélekedtek erről?
2016. nov. 6. 17:44
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem ez nem helyes,nem tudom az ilyennek minek gyerek

Mi havonta egyszer,kétszer szoktuk átvinni a kisfiunkat a nagyszülőkhöz,ilyenkor azért hogy el tudjunk menni a párommal kettesben valahová

Plusz akkor,ha valami munka/családi ügy közbe jön

2016. nov. 6. 17:47
 2/32 anonim ***** válasza:
41%

Mi a sokszor?

Nekem inkább az szúr szemet és zavar,ha valakik a bulizás miatt passzolják le 30-40éves létükre.

Nálunk a havi egy a max ami szokott lenni,de a nagy nyaralni volt már ott,meg a kisteso születése előtt két hetet.

Mi moziba szoktunk menni,vagy ügyet intézni,néha kirándulni.

2016. nov. 6. 17:51
 3/32 anonim ***** válasza:
74%
Bár rám nem vonatkozik, de aki nem dolgozik, annak a gyereke nem nagyszülőzhet? MIért is, mert neked ez visszatetsző?
2016. nov. 6. 17:54
 4/32 anonim ***** válasza:
77%
35 éves vagyok, dolgozom, ahogyan a férjem is és bizony évente 2-3 alkalommal azért alszik a nagyszülőknél a fiunk, mert szórakozni megyünk. Nem 80 évesek vagyunk, szeretünk még időként szórakozni is.
2016. nov. 6. 18:06
 5/32 anonim ***** válasza:
75%

30-40 evesen netan nem lehet bulizni? Gondolom, mar a temetesunket kellene szervezni:)

Nekunk harom gyerekunk van. Iskolasok.

Anyu par hazra lakik. Evi 2 alkalommal alszanak nala, hogy mi moziba, balba mehessunk.

2016. nov. 6. 18:09
 6/32 A kérdező kommentje:

Jajj ne puffogjatok már!

Mondtam aki dolgozik az oké.

Ha néha leadod oké.

De mondjuk hol napi szinten hol egy héten 4x is oké?

2016. nov. 6. 18:15
 7/32 anonim ***** válasza:
67%
Ha a nagyszulok nem szolnak erte, akkor biztos jo nekik. Ha megsem? Magukra vessenek.
2016. nov. 6. 18:21
 8/32 anonim ***** válasza:
80%
Én úgy vélekedek erről, hogyha ez a szülőnek, a nagyszülőnek és a gyereknek is megfelel, akkor tök oké.
2016. nov. 6. 18:22
 9/32 anonim ***** válasza:
81%
Hogy ki mit tart soknak azt nem tudom, de én otthon vagyok kettővel és 7 hónapja nem tudtam kilépni a lakásból egyedül. Előtte is csak dolgozni kb. míg csak egy gyerek volt. Komolyan mondom, hogy lassan becsavarodok és szelkemileg úgy beszűkültem, hogy az valami félelmetes. Iszonyú hálás lennék heti 2-3 óra szabadságért, hogy elmenjek egyet úszni, fodrászhoz, vagy egy múzeumba. Aki megteheti, hogy lepasszolja kicsit a gyerekeket megértem, hogy megteszi.
2016. nov. 6. 18:27
 10/32 anonim ***** válasza:
67%
Ha megteheti, miért ne tenné?
2016. nov. 6. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!