Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik sokszor passzolják le a...

Akik sokszor passzolják le a nagyszülőknek a gyereket és nem dolgoznak miért teszik?

Figyelt kérdés
Aki dolgozik azt megértem. Aki nem azt viszont nem. Ti hogy vélekedtek erről?
2016. nov. 6. 17:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
72%

Nálunk heti 1x a nagyinál alszanak a gyerekek. Már fél éves koruktól.

Hogy miért? Mert szeretnek ott lenni, és így bensőséges viszony alakul ki a nagyszülőkkel is. Nekünk meg jól jön heti 1 nap pihenő a férjemmel. Kövezzetek meg...

2016. nov. 6. 18:47
 12/32 A kérdező kommentje:

Nem szólok le senkit ezért. Nálunk is vigyáz mama a gyerekekre vagy apa. Múltkor elvonultam aludni mert több hónapja nem sikerült es mondtam a férjemnek vigyázz rájuk mert aludnom kell különben össze esem. 2 órát aludtam de mintha 8 lett volna olyan jól esett.

Mamára is szivesen hagyom őket, dédivel már nem mert öreg és kettőre nem tud úgy figyelni se türelme nincs már annyi.

2016. nov. 6. 18:52
 13/32 A kérdező kommentje:
Ha mondjuk azt mondanám nektek hogy azért passzolja le sokszorert nyűgös úgy bevásárolni vagy nem tud úgy haladni pl a postán vagy egyszerűen megy egy barátnòjéhez vagy csak úgy hogy iszogathasson. Vagy ha apa otthon van akkor apára egész nap. Ilyenekről mit gondoltok?
2016. nov. 6. 18:55
 14/32 anonim ***** válasza:
62%

Lelke rajta. Apu is szülő, ő is tud vigyázni a gyerekre.

Illetve, attól még hogy valaki anyává vált, még midnig van igénye arra, hogy barátnőzzön, igyon, bulizzon. Egy-egy alkalomba senki se fog belehalni.

2016. nov. 6. 19:18
 15/32 anonim ***** válasza:
75%

4. vagyok. Nekem ezekkel sincsen semmi bajom. Egy anyának is jár pihenő néha, az apa pont olyan szülő, mint az anya, miért ne lehetne egy napot a gyerekével?

Postán, boltban sokkal egyszerűbb gyerek nélkül, ha a nagyiknak ez nem gond, akkor nosza, semmi baj nincs ezzel.

2016. nov. 6. 19:20
 16/32 anonim ***** válasza:
37%
Heti 4-5x 2 órát nagyszülőkkel vannak. Én lusta disznó meg olvasok, sétálok, nyelvet tanulok vagy megnézek egy filmet. És jó anya vagyok. Akkor is, ha szerinted nem.
2016. nov. 6. 19:23
 17/32 A kérdező kommentje:

Nem kell felháborodni utolsó fingom sincs ki vagy igy azt sem tudom eldönteni jó anya vagy e. Igy nem itélkezem csak véleményt kérdezek mindenkitől.

Ennyi. De irja előtted levő lelke rajta ha nyűg neki vinni bevásásrolni vinni a gyerekét meg szivesebben van nelküle mint vele.

Ámen rá!

2016. nov. 6. 19:29
 18/32 A kérdező kommentje:
Nem 1-2 óra hanem fél napok es mama is dolgozik meg. Már volt hogy nem tud mert dolgozik de csak addig mondta meg később ment be a mama.
2016. nov. 6. 19:32
 19/32 anonim ***** válasza:
Csak en nem ertem az utolso kommented?
2016. nov. 6. 19:35
 20/32 anonim ***** válasza:
51%

Nézd, lehet hogy szerinted az a normális ha egy nő megszül és onnantól kezdve le sem szakad a gyerekétől. De a nő is ember. Minden bizonnyal szeretne időnként csak a párjával lenni, időnként pihenni, barátnőzni, inni egyet. Én is sokszor voltam a mamánál kiskoromban, pedig anyukám nem dolgozott. Csak volt, hogy jól esett nekik apámmal ketten elmenni valamerre egy hétre.

Ha a nagyszülőknek nincs ezzel gondjuk, én nem tudom elítélni, ha valaki lepasszolja a gyerekeit.

2016. nov. 6. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!