Akik sokszor passzolják le a nagyszülőknek a gyereket és nem dolgoznak miért teszik?
Nálunk heti 1x a nagyinál alszanak a gyerekek. Már fél éves koruktól.
Hogy miért? Mert szeretnek ott lenni, és így bensőséges viszony alakul ki a nagyszülőkkel is. Nekünk meg jól jön heti 1 nap pihenő a férjemmel. Kövezzetek meg...
Nem szólok le senkit ezért. Nálunk is vigyáz mama a gyerekekre vagy apa. Múltkor elvonultam aludni mert több hónapja nem sikerült es mondtam a férjemnek vigyázz rájuk mert aludnom kell különben össze esem. 2 órát aludtam de mintha 8 lett volna olyan jól esett.
Mamára is szivesen hagyom őket, dédivel már nem mert öreg és kettőre nem tud úgy figyelni se türelme nincs már annyi.
Lelke rajta. Apu is szülő, ő is tud vigyázni a gyerekre.
Illetve, attól még hogy valaki anyává vált, még midnig van igénye arra, hogy barátnőzzön, igyon, bulizzon. Egy-egy alkalomba senki se fog belehalni.
4. vagyok. Nekem ezekkel sincsen semmi bajom. Egy anyának is jár pihenő néha, az apa pont olyan szülő, mint az anya, miért ne lehetne egy napot a gyerekével?
Postán, boltban sokkal egyszerűbb gyerek nélkül, ha a nagyiknak ez nem gond, akkor nosza, semmi baj nincs ezzel.
Nem kell felháborodni utolsó fingom sincs ki vagy igy azt sem tudom eldönteni jó anya vagy e. Igy nem itélkezem csak véleményt kérdezek mindenkitől.
Ennyi. De irja előtted levő lelke rajta ha nyűg neki vinni bevásásrolni vinni a gyerekét meg szivesebben van nelküle mint vele.
Ámen rá!
Nézd, lehet hogy szerinted az a normális ha egy nő megszül és onnantól kezdve le sem szakad a gyerekétől. De a nő is ember. Minden bizonnyal szeretne időnként csak a párjával lenni, időnként pihenni, barátnőzni, inni egyet. Én is sokszor voltam a mamánál kiskoromban, pedig anyukám nem dolgozott. Csak volt, hogy jól esett nekik apámmal ketten elmenni valamerre egy hétre.
Ha a nagyszülőknek nincs ezzel gondjuk, én nem tudom elítélni, ha valaki lepasszolja a gyerekeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!