Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Létezik még ilyen gyerek a...

Létezik még ilyen gyerek a világon vagy csak én kaptam ki a főnyereményt?

Figyelt kérdés

A kisebbik lányom 4 éves. 2 éves koráig mintagyerek volt, onnéttól kezdve 180 fokos fordulat.

Elmondom a ma reggelünket:

Mosolygós ébredés, gyerünk álljunk neki öltözni. Az előző nap kikészített farmer nem jó közölte, miután felcibálta magára, mert már kicsi. Jó, vegyünk másikat. Felhúzta a farmer legginst a vádlijáig, amikor is közölte, ez is szűk. Mondom nem szűk, ilyen a fazonja, húzzuk fel teljesen. Felhúztuk. Akkor már bő, mert lecsúszik a fenekéről. Zoknija van vagy 40 db, abból 5-öt hajlandó felhúzni, a többi szintén nem jó, mert zavarja a varrás. Harisnyával ugyanez a helyzet, zavarja a varrása a lábát és totál behisztizik rajta. Nagy nehezen túljutunk a gatya, zokni kombináción, nettó fél óra alatt, akkor induljunk végre, vegyük fel a cipőt. Ő gumicsizmát vesz. Mondom nem veszel, mert nem esik és be fog sülni a lábad. Akkor szandált. Mondom ahhoz hideg van, vegyél edzőcipőt. Az nem jó, mert már kicsi. Mondom nem kicsi, most vettük, ráadásul eggyel nagyobb, mint a lábad, biztos kényelmes lesz. Nem, az kicsi. Akkor vegyél topánkát. Az is kicsi. Nem kicsi, hiszen tegnap is az volt rajtad. Akkor is kicsi. Nagy nehezen végre felveszi a topánkát és indulhatunk. Ami a nagylánnyal nettó öt percig tart az a kicsivel ma reggel 25 volt.

Ezzel nincs gond akkor, amikor van rá ennyi időm, de a reggelek nem arról híresek. Mi a bánatot lehet kezdeni ezzel a viselkedéssel, ha rángatja le magáról a nadrágot és zokog közben, hogy nem jó?

2016. szept. 21. 10:56
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:
Szerintem csak te vagy nyugisabb, hétvégén engem sem érdekel, ha még 11-kor is pizsiben lófrál. :)
2016. szept. 26. 09:33
 42/42 anonim ***** válasza:
en sose kerdeztem meg a fiamtol mit akar felvenni. felkelt reggel megmosdattam reggeli , oltozes, az amit en raadtam es annyi. Mivel kezdettol fogva igy mukodott a dolog soha semmi gond nem volt. meg iskolas koraban is kikeszitettem neki a ruhajat ugy 4. osztalyig. inkabb elvezte mert nem neki kellett csinalni minden elo volt keszitve. es nem voltak ilyen agyatlan es idegesito vitak.
2016. okt. 23. 11:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!