Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Létezik még ilyen gyerek a...

Létezik még ilyen gyerek a világon vagy csak én kaptam ki a főnyereményt?

Figyelt kérdés

A kisebbik lányom 4 éves. 2 éves koráig mintagyerek volt, onnéttól kezdve 180 fokos fordulat.

Elmondom a ma reggelünket:

Mosolygós ébredés, gyerünk álljunk neki öltözni. Az előző nap kikészített farmer nem jó közölte, miután felcibálta magára, mert már kicsi. Jó, vegyünk másikat. Felhúzta a farmer legginst a vádlijáig, amikor is közölte, ez is szűk. Mondom nem szűk, ilyen a fazonja, húzzuk fel teljesen. Felhúztuk. Akkor már bő, mert lecsúszik a fenekéről. Zoknija van vagy 40 db, abból 5-öt hajlandó felhúzni, a többi szintén nem jó, mert zavarja a varrás. Harisnyával ugyanez a helyzet, zavarja a varrása a lábát és totál behisztizik rajta. Nagy nehezen túljutunk a gatya, zokni kombináción, nettó fél óra alatt, akkor induljunk végre, vegyük fel a cipőt. Ő gumicsizmát vesz. Mondom nem veszel, mert nem esik és be fog sülni a lábad. Akkor szandált. Mondom ahhoz hideg van, vegyél edzőcipőt. Az nem jó, mert már kicsi. Mondom nem kicsi, most vettük, ráadásul eggyel nagyobb, mint a lábad, biztos kényelmes lesz. Nem, az kicsi. Akkor vegyél topánkát. Az is kicsi. Nem kicsi, hiszen tegnap is az volt rajtad. Akkor is kicsi. Nagy nehezen végre felveszi a topánkát és indulhatunk. Ami a nagylánnyal nettó öt percig tart az a kicsivel ma reggel 25 volt.

Ezzel nincs gond akkor, amikor van rá ennyi időm, de a reggelek nem arról híresek. Mi a bánatot lehet kezdeni ezzel a viselkedéssel, ha rángatja le magáról a nadrágot és zokog közben, hogy nem jó?

2016. szept. 21. 10:56
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Én pont ezért tartom feleslegesnek előző este kiválasztani, mert ismerem a lányom, reggelig 20x meggondolja magát. Nem tudom, hányas voltam.
2016. szept. 21. 15:11
 32/42 anonim ***** válasza:
48%
hú,de vicces vagy,ezzel a humorérzékkel "tán" a gyereked is megtaníthatnád a normális viselkedésre!
2016. szept. 21. 15:13
 33/42 A kérdező kommentje:
Köszi az észrevételt, biztosan nem tőled fogok tanácsot kérni hozzá.
2016. szept. 21. 15:29
 34/42 anonim ***** válasza:

Az enyém igaz csak 3 de ugyanezt csinalja, egyutt vesszük a riuhakat egyutt készítjük este reggel meg uvolt, hogy nem azt akarja

Addig el készülök amig o uvolt, elmagyarázom közben miert jo a ruha, aztan 30 perc üvöltés utan felveszi,

De van hogy en is pizsi en indulok el vele...

Bizom benne kinövi, vagy eleg nagy lesz, hogy valóban otthon hagyhassam...

2016. szept. 21. 21:50
 35/42 anonim ***** válasza:
20%

Nálunk nincs ruha választás ,az van amit kikészitek reggel,és hiszti sincs ,1x 2x megcsinálta ezt ruha hisztit akkor rá adtam erővel ,ruhát és kész .

Nem gyerek dirigál nekem ,reggel semmiképp mikor sietünk .

2016. szept. 22. 04:55
 36/42 anonim ***** válasza:

Valszleg nem az öltözködéssel van a gond, hanem utálja az ovit és feszült. Meg kéne tudni, hogy miért. Barátnőkkel van fasírtban vagy az óvónő nem szereti vagy csak simán álmos vagy mi van. Vagy akkor is ez van, ha máshova indultok?

Bevallom, nálam hamarabb elfogyna a cérna és kb a harmadik nadrágnál jönne a "fölveszed és kész" című rész. Azért hülyét ne csináljom már belőlem.

2016. szept. 22. 08:01
 37/42 A kérdező kommentje:
Nem utálja az ovit, sokszor alig akar hazajönni olyan jól elvannak. És ez a viselkedés nem mindennapos, ma pl. tök szépen magától felvette amit este kikészítettünk csak a zoknit cserélte másikra. De egyszerűen vannak napok, amikor totál bekattan.
2016. szept. 22. 09:34
 38/42 anonim ***** válasza:
Mindenkinek vannak rossz napjai és ő még csak négyéves. Ő is aludhat rosszul vagy fájhat a feje. Ezzel együtt a türelem sem lehet végtelen. Egy idő után fel kell vennie.
2016. szept. 22. 10:01
 39/42 anonim ***** válasza:
Az elso lányom 3 éves korátol ezt csinálta. Most lesz6 éves és ugy látszik, h mostanra kezdi ezt elhagyni. A kicsi 3 éves eddig még rá bármit rá tudok húzni. Nekem fél nyolcra kell munkába érnem, tehát 6-kor kelunk, h mindenki lazán elkészuljon, reggelizzen stb.
2016. szept. 22. 15:35
 40/42 anonim ***** válasza:

Mi még mindig vergődünk ezzel, 6 éves..:-D

A reggeli elindulás időre egy agyvérzés...

Hol a ruha nem jó, hol nem bír felkelni, hol a mosakodás nem fexik, hol a fésű húz..ááááá. kész.

Így du. 16h körül már röhögök..egész estig, míg hazaérek, és kezdődik az esti cirkusz..:-DDD

Viccet félretéve, nálunk tutifix, hogy ez jelzés, hogy nem figyelek rá eléggé...mikor szünet van, és hétvége, aránylag simán megy minden..vagy olyankor én vagyok nyugisabb, mert ugye nem megyünk időre...fene tudja...

2016. szept. 22. 18:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!