Mennyit tévézik a kétévésed naponta?
Mi meséket nézünk. (Madagaszkár,Shrek,Gru,Frozen,Inside out)
Szerintem elég sokat. De a laptopon nézi mikor reggelizik, ebédel, vacsorázik.
Meg arra alszik el este.
Próbálom csökkenteni neki, kicsalom az udvarra babakocsizni vagy bármi. Kiszoktam kapcsolni hogy alszik a gép mert neki is kell néha elfogadja néha nem. Szerintem mi elég sokat mesézünk. De tvt nem néz.
inkább hetente lehet mérni nálunk
kb heti 2-3 alkalom
- ha nagyon fáradt vagyok és pl. nem mentünk bölcsi után sehova, itthon vagyunk már fél 4-kor és nem tudok vele játszani, akkor beteszek valami tanító mesét pl Nándi mese, vagy Bogyó Babócát, vagy Gyerekdalokat. de hál ég nem ül előtte, el-elvétve nézi csak és lefoglalja magát más játékkal is, de kitölti az űrt(a játék és köztem), szóval nincs rámstartolva, nyugodtan főzhetek
- vagy rohanós reggeleken fogmosáshoz pont jól jön, mert úgy nem akkora háború, hipnotizálva bambul és csak szájnyitásért kell mindig könyörögni, de nem hadakozik
evés, alváshoz nem meséztetem, mert nem egészséges úgy enni, elaludni.
*ezzel a heti 2-3 alkalommal így is majdnem függő lett, megesik, hogy kéri, ahelyett hogy kretívkodna...szomorú.
viszont gyakorta lecsukja a laptopot magától és a valóségban él inkább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!