Hogyan mentenéd kisgyermeked kutyatámadástol?
Számtalan esetben látom pl kertes házaknál, amíg az utcafronton nyírja a gazda a sövényt, simán kinnt van veke a kutya poráz szájkosár nélkül 3s el-el tiblábol.egyik persze hogy nyitott játszótér mellett.
És nem pincsikről hanem nagytestű kutyákrol van szó.
Vagy maga a sétáltatás nálunk még rottweilereknél is valahogy szájkosár nélkül szokás, nem feszített, azaz laza porázon, mellettük elhaladva simán gondolhatna egyet a kutya hogy megugrik..pláne gyermekem ráadásul hirtelen jellem...a kutyáknak meg ahogy feltűnt, a hormnjaik szibtje adja hogy kiszámíthatatlan lesz még a kezes bárány kutya is..
Mai nap végképp tultett mindenen.
Simán gazdi nélkül szabadlábon sétálgat a kutya(lent kép, nem jut eszemve a neve) és ahogy jövünk kismotorral szemben megáll velünk és néz néz telibe minket...megálltunk...es azon afyaltam ha támad mi az istent csináljak...jött egy srác járokelő, kérdeztem nem ez övé, nagy lazán bevágja, á nem, csak a szomszédé, megkértem zavarja már el, ment vele tovább.
Amugy mindez nem büntetendő...?
Az előttem válaszolónak igaza volt te egy nagyon beteg ember vagy ugyanis amiket leírtál tényleg nem történt SEMMI! És egyébként is én értem hogy a kutya egy állat de ettöl még ha nem is ismered be te utálod a kutyákat. E miatt minden helyzetet megragadsz hogy ráfoghasd a kutyára hogy milyen gonosz pedig a legnagyobb kutyák is lehet hogy egy légynek se tudnának ártani ( pl. nekünk van egy keverék kutyusunk Zekk 130 centi magas és mégis olyan szelíd és barátságos hogy azt el sem tudod képzelni).
Egyébkénteg hidd el hogy nem a kutya méretétől függ hogy megharap-e vagy nem én csak tudom (engem ismerősöm tacskója harapott meg) a szájkosárról meg ne is beszéljünk képzeld el, (mivel te is egy elég nagy állat vagy szerintem könnyű lesz) hogy csak úgy mehetnél ki az utszára hogy a szád be van kötve és ki se birod nyitni ha elképzelted gondold át hogy ez milyen érzés egy kutyusnak egyébként meg ha ennyire paranoiás vagy akkor ha sétálsz az utcán és látod hogy jön szembe valaki aki sétáltatja a kutyáját nagyon egyszerű a dolgod-menj át a másik oldalra és ott sétálj tovább.ENNYI
Üdv egy normális ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!